AmaTur: Turneu B turneu b la dej-open si amatori 24august 2013

Pe toata durata turneului de la Gura-Humor,eu i-am tinut locul,in scriptele foilor de concurs aparea el,in grupele inferioare,in cele superioare si chiar in eliminatoriile directe.Desi n-am jucat de vreo 2 luni,m-am straduit sa-l reprezint cat mai bine.Sper s-o fac si in continuare.Numai pe diploma inmanata de organizator acesta a gresit-o ,scriind alt nume.
adica cum ?
d.lui nu a participat,decat scriptic,dvs.ati jucat in spatele acestui nume ?-in acelasi timp cat era prezent si la alt turneu(oare acolo cine o fi jucat ? :) )...si ce normal si relaxant pare..
scuze off topic !
Felicitari organizatorilor !

Bravo Vladut ! Esti MARE ! Felicitari ! Mai ai putin pana vei fi obligat sa joci .. la open.
Am vazut dezamagirea celor cu care ai jucat ... Asta este semn bun. Inseamna ca "lumea" iti stie de frica.
Mult succes, prietene !

clasamentul e pe prima pagina !! si multumim lui boby pt filmari si poze !! felicitari lui ADI PASCU pt victoria in fata lui Boby !!! ..UN JUCATOR CU MULTA EXPERIENTA SI F GREU DE INVINS !!
felicitari tuturor invingatorilor cat si celor invinsi ...perseverati fratilor si veti castiga !! ...va mai asteptam la dej !!

Multumesc pentru felicitari Dane. Foarte bine organizat turneul vostru.
Pe de alta parte, a fost o adevarata provocare pentru mine participarea la open, iar in meciul cu Boby am dat tot ce-i mai bun din mine in acest moment.
Etalonul sunt Gabi Gogu si Maxim Valentin, jucatori cu adevarat pregatiti, pe care ii felicit pentru clasarea pe podium.In ceea ce priveste sala si tot ce ati facut acolo la Dej ...FELICITARI si RESPECT! Dar aveti o problema, voi ca jucatori: nu cred ca veti progresa daca nu va antrenati serios, degeaba aveti 9 mese si dupa 10 minute incepeti sa jucati meciuri. Este doar o constatare, nu o critica.
Sa ne vedem cu bine la urmatorul turneu organizat de catre voi.
clasamentul e pe prima pagina !! si multumim lui boby pt filmari si poze !! felicitari lui ADI PASCU pt victoria in fata lui Boby !!! ..UN JUCATOR CU MULTA EXPERIENTA SI F GREU DE INVINS !!
felicitari tuturor invingatorilor cat si celor invinsi ...perseverati fratilor si veti castiga !! ...va mai asteptam la dej !!

LA SALA dupa concurs am gasit un tricou albastru fara inscriptii si o pereche de pantaloni de trening bleumarin cu dungi albe daca cineva se declara vinovat sa imi dea de stire !!!

Back
Sus