ursuleanvasile
senior
- Scor reacție
- 58
- Vârstă
- 51
Re: TURNEU ''B'' LA RĂDĂUȚI-26.09.2009
.
.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
PRIZA TOK a spus:VASILE,trebuia sa incepi prezentarea turneului initiat de tine cu bucatele acelea pregatite de nevasta ta :lol: Locul 1-un purcelus la cuptor,locul 2-o gaina la tava,locul 3-o banana(cea castigata de ACIDUTU).Ai fi avut mai multi "musterii" la concurs.Deci pe viitor te poti reorienta la acordarea premiilor. :roll:
cred ca ar trebui sa organizati si dvs. un turneu , ca idei bune aveti...PRIZA TOK a spus:VASILE,trebuia sa incepi prezentarea turneului initiat de tine cu bucatele acelea pregatite de nevasta ta :lol: Locul 1-un purcelus la cuptor,locul 2-o gaina la tava,locul 3-o banana(cea castigata de ACIDUTU).Ai fi avut mai multi "musterii" la concurs.Deci pe viitor te poti reorienta la acordarea premiilor. :roll:
Pt Orza Catalin: La multi ani si de la mine!ursuleanvasile a spus:ORZA ,
daca e adevarat ca implinesti anii saptamana asta ,(am gasit pe hi5),
te felicit pt. cadoul care ti l-ai facut sambatasi LA MULTI ANI !
gaby81 a spus:La multi ani Catalin , ..sper ca ti-a placut cadoul meu :lol: :lol: :lol:
a sosit ziua de joi(1oct.)Orza Catalin a spus:va multumesc frumos pentru urare......si.....dau cate "una mica" cu cine ma intalnesc joi![]()