marcu vasile
organizator local
din vatra dornei LACATUS SAMUEL LACATUS NICUSOR
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Sigur nudl ciobanu nu participa?
Daca nu plec din oras,este posibil sa particip maine la concurs ,ori la masa de joc sau in tribune.Avand in vedere ca am trecut la open si se organizeaza separat open de amatori,noi openistii vom juca porbabil in 3(eu,Hagatis si Florin Ursulean).E posibil sa jucam si la ”gramada”.Depinde de organizatorul concursului.dl ciobanu nu participa?
Felicitari ,am ramas uimit cand am vazut cu ce echipa veniti, sunt sigur ca e un sacrificiu si nu va e usor, mai rar asa ceva, sunt premise ca tenisul de masa va ajunge foarte bine daca intalnim oameni atat de pasionati si implicati in ceea ce fac, va astept maine si vreau sa va strang mana pentru astaBuna seara! Inscriem urmatorii juniori: 6-10 ani - Cojocaru Stefan, Martin Stefan, Roznoveanu Tudor, Craciunescu Matei, Vida Stefana, Varzaru Teodora.
11-15 ani - Verciuc Alexandru, Hrituleac Claudiu, Amoraritei Cristiana.
Multumim.
cont RAIFFEISEN BANK RO RZBR 0000 0600 1479 0047 MARCU VASILE(am crezut ca glumiti va multumim frumos ptr. gest si va asteptam la noi )Cu siguranta ve-ti gasi o cale amiabila de a rezolva acest aspect...![]()
Nu va imaginati ca lucrurile stau altfel in orice colt din tara asta...ne mai suparam...ne mai si certam ...dar ...toate trec si omenia nu dispare niciodata... Plus ca pe domnul doctor il cunosc personal si doar gura il mai strica uneori ...in rest este ca o piine caldaParol !
![]()
Zi minunata va doresc si nu uitati sa mentionati contul bancar ...![]()
Imi retrag cu scuzele de rigoare cele spuse mai sus si sper ca asemenea cuvinte sa nu mai existe intre noi cei din DORNA,sa formam o echipa tare si acolo unde vom merge sa creem panica chiar daca nu castigam,inca odata scuzele de rigoare,astazi sunt foarte fericit ,ptr. toti cei care au participat la concursul meu,,CUPA PRIMAVERI "" SENIORI,VREAU SA LA MULTUMESC DIN SUFLET .Rezultatele finale sper ca am sa le afisez pe luni sau marti.Multumim domnule DRAGOMIR va asteptam la sala la concurs.Cat despre domnul doctor imi pare rau sa o spun dar nu prea il am de o bucata de timp la inima ,vina o poarta numai el de la ultimul concurs avut tot in aceeasi locatie si de aceea cat timp voi avea eu grija de aceasta sala el nu poate juca la DORNA.Inca odata o spun imi pare f. rau.