AmaTur: Turneu B Turneu B "Magic Night", Brăila - Sâmbătă 24 Septembrie 2016

Clasament Amatori

1.
Roscan Nicusor - Braila.jpg
Roscan Nicusor - Brăila
2.
Giosan Marcel - Galati.jpg
Giosan Marcel - Galați
3 -- 4
Panait Adrian - Braila.jpg
Panait Adrian - Brăila
Rosoga Ana - Constanta.jpg
Rosoga Ana - Constanța
5 -- 8
Sandu Mihai - Brăila
Dochita Mircea - Brăila
Morun Marian - Brăila
Socaci Marian - Brăila
9 -- 12 0v gr.inf.
Patap Vladimir - Brăila - N
Moise Viorel - Brăila
Harmanescu Petrus - Brăila
Anghelus Constantin - Brăila

Ultima editare:
Felicitari baieti ! Un turneu pe cinste se pare ! Poate data viitoare nu voi mai fi de tura si voi onora si eu cu prezenta. Felicitari Mircea ! :-)

Semifinala Amatori - Giosan Marcel - Rosoga Ana

Multumesc...dar, la acea ora nu mai eram in stare ( fizic ) sa mai pot juca ...Felicitari tuturor jucatorilor si organizatorilor, pt bunul mers al lucrurilor ( ca de obicei, cand e vorba de Brăila, Galați) !!!

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Buna ziua,

Doresc sa multumesc organizatorilor pentru buna desfasurare a turneului si conditiilor excelente de joc.
Ne revedem cu proxima ocazie.Felicitari Ana pentru suucesul de la Brăila... "Un fleac,i-am ciuruit"

Cu Stima,
Mircea Neagu

Buna ziua,

Doresc sa multumesc organizatorilor pentru buna desfasurare a turneului si conditiilor excelente de joc.
Ne revedem cu proxima ocazie.Felicitari Ana pentru suucesul de la Brăila... "Un fleac,i-am ciuruit"

Cu Stima,
Mircea Neagu
Multumesc frumos pentru sustinere Mircea !! ...felicitari Mircea si tie, desigur!! F frumos jucat !!

,, un fleac, i.am ciuruit ,, da, asa a facut Mircea ( a nu se intelege ca am zis eu 😁 )... oricum, o atmosfera frumoasa la Brăila, ca de obicei, multumiri lui Ion Marius si lui Marcel Giosan!

Am apasat din greseala un ,, buton ,, cu ,, thanks,, ..vad ca nu se sterge...cred ca inca nu.mi vine sa cred ca am trecut de grupe 😁

Back
Sus