AmaTur: Turneu B Turneu B "Memorialul Costel Lefter", Galați - 08.07.2017

Cand m-am uitat vineri seara si am vazut ca s-au inscris Radu Costica si Robert, eram curios cine va castiga dintre ei,. Surpriza a venit insa din partea lui Bogdanel, care a reusit sa nu piarda nici un meci, si sa bata tot ce are mai bun Galați-ul, la ora actuala. Felicitari Bogdane si tine-o tot asa.
Lus, dupa infrangera de la Constanța in fata unei domnisoare, acum a venit randul lui Nela sa te bata. Esti un adevarat gentleman.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Costel.

Mulțumim pentru un turneu foarte frumos, într-o atmosferă mai mult decât prietenoasă, dedicat memoriei lui Costel, prietenul atâtor amaturiști. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Mulțumesc organizatorilor, mă bucur că am reușit să-i reîntâlnesc după un an, precum și pe mulți gălățeni, brăileni și tecuceni :) Felicitări organizatorilor pentru turneu, felicitări câștigătorilor și tuturor participanților!

Mitica, sincere felicitari ptr. cupele pe care le-ai oferit celor mai buni. Cand am citit ca numai locurile 1 si 2 vor primi cupe, mi s-a parut putin ciudat. Stiu ca din partea unui organizator, este un efort financiar in plus sa asigure cupe ptr primele 4 locuri, dar crede-ma ca si efortul jucatorilor care ajung in semifinale trebuie rasplatit. Sincer, ptr un jucator care pierde in semifinale, este foarte greu sa mai joace si finala mica.Deci premierea locurilor 3-4 mi se pare foarte corecta, plus ca nedisputarea finalei mici, scade si timpul alocat concursului.
Inca odata felicitari si sa organizezi cat mai multe concursuri.

Back
Sus