Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Cita dreptate ai!!!!Circotasi au existat si vor exista mereu!!!!!!
Dan Daniel asa e el. Pe omu asta nu-l poate schimba nimeni
Bine a făcut kralizec ca a mutat postu ăla rușinos la "fight"
Scuze daca am deranjat pe cineva cu observatiile mele dar 4grupe de 8 jucatori la 10 mese merge rapid.
Marius ceva restrictii pentru turneul de dublu?
Scuze daca am deranjat pe cineva cu observatiile mele dar 4grupe de 8 jucatori la 10 mese merge rapid.
Marius ceva restrictii pentru turneul de dublu? Gen echipe mixte ca e 8 martie![]()
Ce sariti oameni buni.......ca niste hiene..infometate........in haita....in topicul acestui turneu sa-l poluati.Va rog sa va gasiti un alt loc unde sa va scrieti frustrarile.AM MAI REPETAT -NU MA INTERESEAZA CE S-A INTAMPLAT LA ALTE TURNEE IN Oradea!!!!!......Ce-i asa greu de inteles.....
Marius ceva restrictii pentru turneul de dublu? Gen echipe mixte ca e 8 martie
Marius cu tot respectul,sa nu ne ascundem dupa deget, aia cu 4 in grupa e clar de unde vine,de la care turneu, asa ca nu spune ca nu te intereseaza altfel nu afisai cu litere mari.Hienele-s pe Animal Planet aici este tenis de masă .Acelasi Dan ti-a facut remarca cu mingea si peretele alb si drept urmare acum ai vopsit peretele(era sa zic pisica).Asa ca orice critica poate fi constructiva.Succes cu turneul.
Dan la grupe de 8 nu cred ca terminau prea repede . La o grupa de 4 sunt 6 meciuri, la una de 8 sunt 28 deci ar fi fost de 2.3333333 ori mai multe meciuri respectiv timp de joc fata de formula folosita.Daca gresesc corecteaza-ma.