AmaTur: Turneu B Turneu B Oradea-Cupa Pingpongmania editia a 12-a 09.05.2015

....Primul set al finalei.....:D...am inceput foarte bine......dar noua paleta cu care am jucat astazi-o am de 2 zile.....(NU vreau sa scad din meritele lui Horia...care a jucat exceptional....:D...)...mi-a facut...niste ...feste.....:D...de fapt paleta insusi este o parodie.....:D....dar aprobata 100% ITTF.-2015.....:D...

HORIA PRUNDARU(Arad)-Marius Sferlea (Oradea)-FINALA-SET 1

P.S Nu urmariti ...mingea,,.....:D...s-ar putea sa nu o vedeti din cauza...reclamelor....URMARITI miscarea jucatorilor.......:D

- - - Actualizat - - -

Ms fain victore ce sa i faci na mi a iesit si de data asta,un weekend fain sa ai
bossule!!!!

Felicitari Horia, ai jucat bine astazi! Poate pe viitor ati schimbii paleta! Sau vb. cu Nutiu de ceva antrenamente cu iarba.

....Setul 3 dramatic........in final 15-13...pt Horia.....dupa ce am condus in permanenta....si cu 6-2.......Cred ca a fost setul decisiv al meciului.(scorul la seturi era 1-1)...:D......

..de asta-i frumos pingpongul....:D...

Baga si setu 4 mariuse acolo am dat niste,,nescosibile,,faineD

- - - Actualizat - - -

Atti paleta chinezeasca e cadoul meu pt tineD

- - - Actualizat - - -

Marius pune si festivitatea de premiere sa aratam cum se desfasoara un turneu ireprosabil organizat

Ostilitatea e dovada unui intelect redus,cu asta am spus totul.A fost un turneu ireprosabil organizat tot a fost postat in timp real,un exemplu pt alti organizatori ce nu fac la fel.Marius merita apreciat pt ce face,cine a vrut sa vina a venit a jucat s a simtit bine,cine nu a fost alegerea fiecaruia. Un weekend fain tuturor!

Horica, nu mai fi chibitar, daca continuam in stilul asta, sa-i luam trofeele lui Marius, ne da asta in judecata:)))
asadar: Marius iti dau un sfat, fa turnee dar sa nu aflam noi aradenii:))). Uite unde se ajunge DOUA TURNEE "A" SI UN "B" castigate de Arad. E batator la ochi:)))))

Bogdy eu am zis purul adevar,omul chiar organizeaza concursuri intr o maniera ireprosabila,de asta merita respectul nostru,felicitari Marius,nu cred ca,conteaza neaparat cine castiga conteaza socializarea intr un mediu comun ce ne leaga pe toti fenomenul numit
tenis de masă

Stiu dar na poate ar trebui sa i urmezi si tu exemplu,sa postezi si tu mai repede clasamentele ,asa sa fim si noi in pas cu lumea bunaD,

Horica, nu mai fi chibitar, daca continuam in stilul asta, sa-i luam trofeele lui Marius, ne da asta in judecata:)))
asadar: Marius iti dau un sfat, fa turnee dar sa nu aflam noi aradenii:))). Uite unde se ajunge DOUA TURNEE "A" SI UN "B" castigate de Arad. E batator la ochi:)))))

....Mai,Bogdane..recunosc......tot Aradu-i fruncea.....:D.....;dar ai gresit...numai Horia...mi-a luat 3 cupe....de B...sper sa -i vina randul si la cupele de...A.....:D....

P.S.In rest.....aradenii,....is ca fratii nostrii......:D.......ce mai sangele apa nu se face......:D...iar Horica este de-al casei.....

P.S1.Ieri 10 Mai a fost o sarbatoare imensa pt Romania...ziua Regalitatii....si pe timpurile acelea chiar daca era razboi Romania era mai mare decat cea de azi...iar Aradul si Oradea faceau parte din aceeasi regiune-Regiunea Crisana.-regiunea cea mai dezvoltata economic a Romaniei..............doar o epoca ulterioara....dupa 1945 de trista amintire a putut rupe regiunile istorice.....

Ultima editare:
- - - Actualizat - - -

Marius pune si festivitatea de premiere sa aratam cum se desfasoara un turneu ireprosabil organizat[/QUOTE]

Asa e Marius,dupa 1945 odata cu venirea bolsevicilor tara noastra a suferit un proces de dezintegrare,dezbinare,respectul,buna crestere si civilizatia au fost inlocuite de ura represiuni sociale,comunismul ne a dat cu un secol inapoi.E bine ca ai facut referire la perioada monarhica dar mai ales interbelica cand romania era o tara prospera infloritoare.De aceea vorba de aur e bine sa stii istoria,,cine nu cunoaste istoria risca sa o repete,,

Back
Sus