Acum am reusit sa-mi trag suflul, dupa nebunia de Turneu de la Oravita. M-am gandit ca o sa fie foarte frumos, dar mi-a intrecut cu mult asteptarile acest turneu.... Va spun sincer oameni buni, fara sa exagerez defel.... de cand m-a facut mama nu am mai participat la un asa turneu, a fost de vis turneul .... nu cred ca exista ceva care sa nu aibe acest turneu... mancare, bere, vin, tuica, muzica.... si nu in ultimul rand oameni extraordinari, si o revedere cu prietenii nostrii de milioane ( Oravita :-D ). De 7 ani joc in Amatur am participat la aproape 100 de turnee, dar ca si turneul asta eu pana acum nu m-am simtit mai bine... asa primire chiar nu-mi gasesc cuvintele potrivte sa descriu. Va multumesc tuturor pentru participare, toti am contribuit la frumusetea acestui turneu. Felicitari tuturor premiantilor, participantilor pentru meciurile frumoase, deabia astept o recidiva a acestui turneu, dar sper sa fie sub sigla de turneu "A" sau de ce nu "A+" ca aveti toate atuurile si sprijinul sa puteti face. Sunt sigur ca data viitoare "o s-o faceti si mai lata :-D".
Va multumesc inca o data, si deabia astept sa ne revedem, sanatosi si veseli

.