AmaTur: Turneu B Turneu B - Oravița - 23 aprilie 2016

Vă mulțumim din suflet ptr cuvintele frumoase!! Promitem ca la urm Turneu sa ne simțim,, măcar"la fel de bine cum a fost ieri������.Și speram sa ne onoreze cu prezenta și colegii din toată tara,ptr ca Oravita are cu ce!!(Cel mai vechi Teatru din România ,cea mai veche linie ferata din România, cea mai veche Farmacie Mountanistica din România, 1 dintre cele mai frumoase cascade din lume,Cascada,,Bigar" care are o frumoasa poveste(aflata la vreo 40 km de Oravita ,Cheile Carasului și a Nerei,considerate cele mai frumoase și sălbatice din Europa, în apropierea lor este,, Ochiul Bei "de unde încep Cheile Nerei(Posibilitate de cazare și păstrăvărie cu un peisaj de vis). Ștrand cu ape sulfuroase (acoperit pe timp de iarna și în aer liber vara)!!Speram sa veniți la urm turnee și sa va bucurați de locațiile noastre.Va promitem ca nu veți regreta..
Cuvintele frumoase Gabi au venit singure, avand in vedere ce turneu reusit a iesit. Sunt convins ca vor veni si alti curiosi si doritori, pe viitor la Oravita, avand toate motivele sa o faca.... sunt sigur ca nu o sa regrete nicio secunda daca vor merge la Oravita, si plus de asta o sa ramana cu gura cascata cum am ramas si noi pentru primirea cu care am fost intampinati absolut fiecare dintre noi.. nu doar anumite persoane - toti am fost primiti regeste. Cu mult drag va pupa Victoras :-D

Asa cum spun si colegi mei, asa de bine a fost la concursul de la Oravita ca azi am dormit toata ziua,,,,,,,,,:clap::clap::clap: ,,,,

A fost un Concurs frumos si placut , si revederea cu colegi a fost o placere !!!

Felicitari organizatorilor !!! Felicitari participantilor, si premianților ca ne-am simtit bine impreuna!!!

Turneul/Capodopera "Oravița Tour... este o noua provocare adusa de colegii gin Banat tuturor organizatorilor din tara!!!
Un turneu ca acesta.... aduce un plus la capitolul competitivitate și la elementele tradiționale (știm toți cu ce am fost omeniți), un turneu care promovează foarte mult Banatul.. fair-play-ul si bucuria de a juca tenis alaturi de oameni EXTRAORDINARI!!!
Prin aceste turnee avem bucuria si posibilitatea de a juca tenis într-un format bine pus la punct de Dl Claudiu.
Vreau sa mai menționez ca am participat la câteva "multe" turnee.....dar....Oravița??? NU ARE ADVERSAR IN CEEA CE A FĂCUT ȘI CEEA CE A OFERIT JUCĂTORILOR ȘI NU NUMAI!!
Mulțumim colegilor de la ORAVIȚA, va rog postați mai multe fotografii si așteptam un A.
Sa ne revedem cu bine!!

Avem mai multe promisiuni de la Dl Primar, care cred si cu siguranta se va tine de cuvant la fel cum a făcut si de data aceasta!!
Bravo Dle Primar, ar trebui ca toți ceilalți sa ia un exemplu!!

La Noi a fost..,,Veni, Vidi, Vici!! Dar cel mai bine :ați fost, a-ți văzut, va plăcut!! Ptr noi.. Voi dragi colegi a-ți fost cea mai mare bucurie ca ne-ați onorat cu prezenta!! Fără voi nu am fii putut organiza acest Turneu!! Va mulțumim!! 😀 😀 😀 👍

Back
Sus