Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Nu este nici-o problema, va asteptam simbata la ora 14.00.Buna seara. Este vreo problema daca ne anuntam maine dimineata participarea ?
Dl. Toma ... venim sa ne "simtem" bine. Om mai vedea noi cum impartim locurileNu este nici-o problema, va asteptam simbata la ora 14.00.
Sper ca veniti pentru locul I, nu?
Cam asa ceva, dar daca stau si ma gindesc si cei din divizia A au probleme cind intilnesc pe cineva cu material, daca ne uitam la ultimele rezultate ale lui Rares Leorda din aventurile celor de la Sport KombatPersonal, fara sa ma fi intrebat cineva, pot sa transmit celor care gandesc asa ca nu au ce cauta la OPEN inainte de a sti sa joace impotriva oricarui fel de ''material''.De acord cu mine, D-le Toma?
,Buna ziua,
Felicit si eu "materialistii" care, cel putin deocamdata, pentru mine - sunt greu de invins.
Buna ziua,
Felicit si eu "materialistii" care, cel putin deocamdata, pentru mine - sunt greu de invins.
dl. IONUT pai asta e problema, ca ANDU nu prea accepta 2 infrangeri consecutive de la acelasi jucator si aveti grije ca a 3 a intalnire cu ANDU o sa cautati chitara.Andule .. o parere personala ..am jucat de 2 ori sambata si chiar imi place stilul tau.