Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Multumim de urari, si va asteptam in formatie completa, la urmatorul turneu, ce va avea loc simbata 1 decembrie.Felicitari participantilor,organizatorilor si premiantilor.
CLASAMENT FINAL
...
Vasiliu Remus - Pitești
Vasiliu Remus este din Mioveni sau din Pitești?
Am modificat si in clasament.Vasiliu Remus este din Mioveni sau din Pitești?
Eronat REMUS este din CURTEA DE ARGES dar este inregistrat in MIOVENI, deci eu sunt cel mai tanar dearece am reflexe mai corecte decat voi.Am modificat si in clasament.
Este din Mioveni
P.S. Am vazut ca Vali a fost mai rapid....de e mai tinar, are reflexe mai bune...
Eronat REMUS este din CURTEA DE ARGES dar este inregistrat in MIOVENI, deci eu sunt cel mai tanar dearece am reflexe mai corecte decat voi.
Multumim dl. Florin de invitatie,sa speram ca ne punem pe piciore[sa fim in forma] pana atunci,multa sanatete.Multumim de urari, si va asteptam in formatie completa, la urmatorul turneu, ce va avea loc simbata 1 decembrie.
Nu de alta, dar poate reusiti sa-l detronati pe D-l Vladu....
Clasamentul final pe prima pagina.
Am omis virgula dar cel putin 2 jucatori cu numele REMUS din C . AG. m au invins la tenis de masăEronat Remus inca nu este in clasamentul amatur dl.Nila,si dn Curtea de Argeș inca nu avem jucator cu acest nume![]()