AmaTur: Turneu B TURNEU B Pitești - Cupa Mihai Eminescu - simbata 16 ianuarie 2016

Eliminatorii OPEN
1. Petrescu Liviu
------------------------- Petrescu Liviu 3-1
16. Muntoiu Theodor
-------------------------------------------------- Petrescu Liviu 3-1
9. Rada Florin
------------------------- Toma Florin 1-3
8. Toma Florin
--------------------------------------------------------------------------- Petrescu Liviu 3-2
5. Traistaru Marius
------------------------- Traistaru Marius 3-0
12. Bucsan Romeo
-------------------------------------------------- Traistaru Marius 3-2
13. Stoica Mihai
------------------------- Balan Cristian 1-3
4. Balan Cristian

. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Petrescu Liviu 3-1

3. Vaduva Gabriel
------------------------- Vaduva Gabriel 3-0
14. Apostol Cerasela
-------------------------------------------------- Vaduva Gabriel 3-2
11. Stanescu Raluca
------------------------- Banescu Dragos 0-3
6. Banescu Dragos
--------------------------------------------------------------------------- Dragan Valentin 1-3
7. Gorum Adrian
------------------------- Rosu Alexandru 1-3
10. Rosu Alexandru
-------------------------------------------------- Dragan Valentin 1-3
15. Dinicescu Ion
------------------------- Dragan Valentin 0-3
2. Dragan Valentin

Clasament OPEN

1.
Petrescu Liviu - Pitesti.jpg
Petrescu Liviu - Pitești
2.
Dragan Valentin - Mioveni.jpg
Dragan Valentin - Mioveni
3 -- 4
Traistaru Marius - Topoloveni.jpg
Traistaru Marius - Topoloveni
Vaduva Gabriel - Mioveni.jpg
Vaduva Gabriel - Mioveni
5 -- 8
Toma Florin - Pitești
Rosu Alexandru - Mioveni
Balan Cristian - Ramnicu Valcea
Banescu Dragos - Pitești
9 -- 16
Muntoiu Theodor - Pitești
Dinicescu Ion - Pitești
Bucsan Romeo - Pitești
Apostol Cerasela - Pitești
Rada Florin - Pitești
Gorum Adrian - Topoloveni
Stoica Mihai - Mioveni
Stanescu Raluca - Pitești
17 2v gr.inf.
Vladu Nicolae
18 -- 22 1v gr.inf.
Railean Vlad - Ramnicu Valcea
Stan Catalin - Curtea de Argeș
Zavricescu Geo - Curtea de Argeș
Anescu Andu - Drăgășani
Rizea Cristina - Pitești
23 -- 24 0v gr.inf.
Sultana Denis - Mioveni
Catana Claudiu - București

Clasament ......? Eu am fost pregătit să fac poze, dar GHINION - în geantă am avut niște batoane de ciocolată ... care s-au topit din cauza căldurii .... nici paleta cu care jucam n-a scăpat .... nu mi-a mai venit să stau până la sf?rșitul concursului ...... am de lucru până poim?ne la spălatul lucrurilor .... mi-a trebuit energie ... din păcate minte nu se găsește la supermarket!

Clasament ......? Eu am fost pregătit să fac poze, dar GHINION - în geantă am avut niște batoane de ciocolată ... care s-au topit din cauza căldurii .... nici paleta cu care jucam n-a scăpat .... nu mi-a mai venit să stau până la sf?rșitul concursului ...... am de lucru până poim?ne la spălatul lucrurilor .... mi-a trebuit energie ... din păcate minte nu se găsește la supermarket!
Gata, am pus si pe prima pagina clasamentele la Amatori si Open......Oricum felicitari pentru curajul de a intra in groapa cu lei...

Doresc sa multumesc tuturor participantilor, care chiar daca afara se anunta cod galben, portocaliu (sau mai stiu eu ce culoare), si-au luat inima in dinti si au onorat celebrarea zilei de nastere a lui Mihai Eminescu, printr-o participare peste asteptari..

Un turneu deosebit de disputat, atit la Open (cu multi curajosi ce au vrut sa-si masoare fortele cu openistii) cit si la Amatori.

Va asteptam la urmatorul turneu, in februarie.
Sa speram ca chiar daca va fi zapada sau frig afara (pentru noi nu conteaza, in sala este foarte cald..) nu vor fi drumuri blocate.....

Am predat lui Sorin 54 de lei pentru cei 54 de participanti de la acest turneu

Dacă de la openiști nu avem ce ?nvăța, atunci de la cine? D-aia trebuie să avem curaj să jucăm cu ei. Dacă vrem să ?nvățăm ceva! Să ne vedem cu bine și la următoarele turnee!

Back
Sus