AmaTur: Turneu B Turneu B Ploiești 02.07.2016

Semifinala OPEN a Turneului B INDOOR Ploiești _ 2 iulie 2016
Lucasz Klimas - Alexandru Enciu
(cu secvente intercalate din finala Amatori : Sorin Chiru (Campina) - Cristi Dima (București)

FAZA TURNEULUI poate fi vizionata la min 8.30, cand Alexandru Enciu returneaza decisiv mingea lovita exploziv de Lucasz..
Reflex extraordinar pe care am incercat sa-l surprind in imagini in postul urmator.

https://youtu.be/XfhQqbQTnHg

OBS
Filmul complet al turneului va fi editat de prietenul meu Marian Bogdan in aceasta seara..

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

Vezi atașament 13639Vezi atașament 13640Vezi atașament 13641Vezi atașament 13642Vezi atașament 13643

Ultima editare:
Felicitari ,domnul TIGAU pentru jocul frumos si luminos si intreruperea meciului la fiecare minge, mai ales la revenirea de la 2 0, 2 2 si aranjarea jaluzelei la 2 0 la mine la fiecare minge aranja perdeaua rusinos.

Lasa Liviule nu fii suparat ca-l prinzi data viitoare. Si eu am avut ambele meciuri in mana si am pierdut in final.Cu ocazia asta si eu si tu stim cum ne pregatim pt data viitoare!

Sa stii ca si la Avansati sunt cativa jucatori care probabil sunt in primii 20-30 la open! O sa mai incerc sa joc la open. Mai bine invins de jucatori buni decat sa castig niste meciuri usoare! Am vrut inca de anul trecut sa incerc insa mi-a fost un pic teama sa nu fiu carne de tun!

Back
Sus