Victor Sencu
senior
Si la mine
Doar la mine
Dar va rog
Numai la mine
Sent
Doar la mine
Dar va rog
Numai la mine
Sent
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Catzi ierbari?
Earba i baza
A venit primavara ies mieluseii la earba carne de tun maaaaa!!!!
Sent
Shase???
Cam putini
De maine imi pun pe o fața mushama
Ba nu
Pe ambele
Fete gasesti la mn
Sent
Eu am identificat trei
Sent
E ce v am zis eu
Primele trei locuri ieearba
Sent
M apuc de tzurka
Clar
Eee
Ia mai verifica tu odata
Eu am jucat cu toti
Cica zicea unu ca nu vreau sa supar
Ete eu vreau
Nota mea
2 cu scarba
Sincer
Corect
Corespunzstor
Aferent
Mai nene mah
Dar va rog sa ma puneti persona non grata
Dc locul unu la open a avut iearba , sandwich soft michael Jackson sau slash
Dane ,cred ca se alinta între ei.Bogdanel, Victor Sencu e un simpatic, n-a deranjat pe nimeni. Are un joc frumos si te poate bate numai din "serve".
..Am o propunere pentru el: scoatem ierbarii la urmatorul turneu (ii decalificam, nu-i primim in sala, ii amemenintam..) dar il punem pe Sencu sa joace cu Mircea Sorescu in inferioare, superioare si eventual in eliminatorii.
PS.
Te felicit ca ai avut curajul sa te duci singur la Turneul de la Giurgiu, si vad ca te-ai descurcat onorabil.
Nu dau la "geoale" pentru ca joc cu SUPER BLOCK...mai degraba se vad antrenamentele aproape zilnice dl cristi! Stima"Edy Alexman;294777]Acum inteleg de ce se plang toti de materiale si ierburi..din cauza nestiintei lor...dau un exemplu pe burca valentin...sau horia nitescu..(cu ei am jucat) care nu le.a pasat de iarba..m.au batut fara drept de apel!"
Mai Edy Alexman......! De cand ti-ai pus "SUPER BLOCK" ai inceput sa dai la "geoale"? Putina modestie nu ti-ar strica!
Bogdanel, Victor Sencu e un simpatic, n-a deranjat pe nimeni. Are un joc frumos si te poate bate numai din "serve".
..Am o propunere pentru el: scoatem ierbarii la urmatorul turneu (ii decalificam, nu-i primim in sala, ii amemenintam..) dar il punem pe Sencu sa joace cu Mircea Sorescu in inferioare, superioare si eventual in eliminatorii.
PS.
Te felicit ca ai avut curajul sa te duci singur la Turneul de la Giurgiu, si vad ca te-ai descurcat onorabil.