Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Bun asaManta Viorel -- Baicoi
Cioleee maa!Vine Miron Liviu cu erbuca proaspata de Campina !!!
La o chestie minora cum a fost retragerea lui Dan au luat atitudine , insa la faza de sambata...NIMENI..doar Dan! De ce sa se inscrie locul 1 dupa lista de asteptare care vine din Ploiești? Sa se inscrie locul 4 care sta la 10 minute de salaBa o sa ne bagam Dane, o sa ne bagam!
De ce trebuia sa dai explicatii cum e sa treci de la agonie la extaz, n-am inteles?! Chiar crezi in "puterea cuvantului"? Am vazut cu totii ce s-a intamplat Sambata.
Faptul ca ai fost corect si te-ai retras cu o saptamana inainte( 7 zile!)de inchiderea listelor, trebuia sa-ti dea o "durere in cot". Nu-i nici o problema. Epicondilita asta se rezolva cu "puterea banului"...cumperi o orteza!
M-as mai juca mult cu unele cuvinte si cu "puterea exemplului"(sic!), dar, risc sa plictisesc DNA-ul si muncitorii(?), victoriosi de fiecare data.
P.S. Daca vreau sa ma retrag de la"B"-ul asta, cui trebuie sa cer voie? Fir-ar mama ei treaba! O sa-mi dau "like" singur...
Vine Miron Liviu cu erbuca proaspata de Campina !!!
Ce vrajeala ai pe tine![]()
Cioleee maa!
Trimis de pe al meu V1_Viper folosind Tapatalk