AmaTur: Turneu B Turneu B Rădăuți - 11.02.2017

Se înscriu la amatori, din Suceava:
Morosan Marian
Andronic Ioan
Istrate Ghiorghita

Trimis de pe al meu M-PPxX530U folosind Tapatalk

Stimați participanți, vă reamintim că azi Joi - 09.02.2017, ora 21.00 este data limită până la care se pot face retrageri fără penalizări. Retragerile trebuie să apară, explicit, pe forum!
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim o competiție cât mai plăcută.

La O vor fi 2 gr de 6 se califica primii 4..2 gr sup cu carry over ( cu cine ai jucat in inf nu mai joci in sup,se pastreaza rezultatul)..Locurile 5si 6 din cele 2 gr joaca intre ei,tot cu carryover(adica cate 2 meciuri fiecare).
La A vor fi 4 gr de 6 juc si una 7..cea de 7 va juca pe 2 mese....
Valabil daca nu vor mai fi retrageri....Daca vor mai fi inscrieri schimbam calimera cumva

mai bine cu 4 in inferioare cum e scris in prezentarea turneului, merge mai repede.
si am avantajul ca ma calific in superioare, :D:thumbup:

mai bine cu 4 in inferioare cum e scris in prezentarea turneului, merge mai repede.
si am avantajul ca ma calific in superioare, :D:thumbup:

Pentru Open sunt alocate doua mese..daca erau 16 jucatori bineinteles ca faceam 4 gr de 4..asa facem doua de 6..cei 2 care nu se califica vor mai juca inca doua meciuri...deci fiecare va juca un minim de 7 meciuri..in cazul grupelor de 4 jucatori(daca erau 16 participanti) cei care termina pe locurile 3-4 in superioare vor fi jucat doar 6 meciuri...

Back
Sus