TURNEU B -RADAUTI SAMBATA 30 OCT.2010

Re: TURNEU B -RADAUTI SAMBATA 30 OCT.2010

Din Fălticeni vor participa 4-6 seniori si 2-4 juniori .

Din VATRA-DORNEI,nu va participa nimeni,desi initial ne anuntasem prezenta.

gata s-a rezolvat, nemtoi nu mai vine asa ca program liber electricianului....
gabi s-a inscris la un carnaval de holloween asa ca sambata lucreaza la fața...

A fost un concurs frumos,cu participare numeroasa,desfasurat in conditii optime,cu un- pentru iluminarea salii care a creat mici probleme jucatorilor.
Organizatorul.Dr.Pomohaci,a facut efectiv o "risipa"de bunatati,impartite tuturor concurentilor.
La anul speram sa organizam un concurs A la Rădăuți,asta e dorinta oamenilor inimosi de acolo.
Felicitari castigatorilor,multumiri participantilor!
Si inca un detaliu:elevii au jucat fara sa plateasca nimic,asta explica poate si afluenta de tineret la acest concurs.O initiativa organizatorica care merita toata lauda
CLASAMENTUL ESTE POSTAT PE PRIMA PAGINA!

Bravo Rădăuți, Bravo Bucovina!
Felicitari organizatorilor, d-lui Pomohaci, Lui MIsu Tiganasu si, ca de obicei, lui Catalin Cozma, care reuseste sa apropie tot mai mult Fălticenii cu Rădăuții, cu Gura Humorului, cu Câmpulungul.
Si eu sper cat mai curand intr-un turneu A cu peste 140 de participanti in Bucovina!

As dori sa-i spun d-lui Cozma , ca Fălticeniul in care locuiesc eu este tot la peste 60 km de Rădăuți !

Scuze pt omisiune am reparat.Daca am scris la mine +60 era evident ca la tine e asijderea.M am grabit sa postez clasamentul cat mai repede,nu am reverificat.Daca mai sunt ceva greseli pe la altii,rog sa fie semnalate!

Back
Sus