AmaTur: Turneu B Turneu B SIBIU - 21.01.2016 - Cupa de Joi editia III

Felicitari Alex si Adonis.Ma simt excelent la voi.Am multe de invatat de la voi,privind organizarea.Oricum sa derulezi un turneu cu 50 oameni in cca 5 ore,in care,toti sa joace cel putin 5 jocuri,e o adevarata performanta.

Asadar....
....acelasi Govo,din nou!
....chiar daca "occidentalii" Claudiu si Tiberiu,in lipsa Rodicai,au avut un parcurs remarcabil ocupand(meritat) etajul II din "Turnul sfatului"!
....dincolo,Virgil si-a uscat "trifoiul" mai repede ca Marius si,impreuna cu Daniel(un necunoscut pentru multi dintre noi,pana azi!?),s-au "cocotat" meritat sus pe podium in fata unor sibieni mult mai consacrati,producand surprizele turneului.............!!!!!
Iata de ce ......chiar si numai pentru asta..... "I love table tennis"!

?n primul rând, bravo Arpi. Iar lui Govo ?i urez viață veșnică, sau să trăiască măcar at?ția ani câte turnee câștigă. :)

?n al doilea rând, până la urmă Gabi tot a furnizat surpriza, în sensul că a ''picat'' pe 6. :)

?n al treilea rând, eu îl felicit și pe nea Bela. Și vreau să semnalez pe această cale că, lu?nd în considerare rezultatele postate aici, ...mie îmi dă cu virgulă. De ce a luat locul 10?

Mii de multumiri pt dream team-ul Alex si Adonis!
Turneul a fost unul foarte bine organizat.
Au putut fi jucate foarte multe meciuri intr-un timp foarte scurt iar pauzele dintre meciuri au fost exact cat trebuie (cateva minute acolo in care sa te poti gandi ce ai gresit si ce trebuie sa schimbi).

Personal nu am fost tocmai incantat sa pic intr-o grupa superioara de 3 alaturi de Alex Groza si Daniel Gritto, cei doi finalisti la categoria amatori.
Dupa ce am jucat cu ei am plecat avand impresia ca nu stiu nici un pic de tenis.
Vazand acum insa cat de departe au ajuns cei doi mi-am dat seama ca de fapt tot ce mi-a lipsit a fost norocul de a prinde un culoar favorabil.

Asa ca deja mi-am suflecat manecile, am inceput sa suflu in iaurt, iar acum astept cu nerabdare sa vina urmatorul turneu lunar B de joi seara.
Hai "Cupa de joi editia IV" !!!

Pentru ideea cu grupe de 4 jucatori și apoi de 3 jucatori trebuie să ?i mulțimim lui GELU

pentru organizare și atmosferă ?i multumim lui ALEX

eu mă bucur că s-a jucat tenis , ne-am simțit bine și a funcționat programul de grupe cu 3 jucători

vă mulțumim tuturor pentru participare

?n al treilea rând, eu îl felicit și pe nea Bela. Și vreau să semnalez pe această cale că, lu?nd în considerare rezultatele postate aici, ...mie îmi dă cu virgulă. De ce a luat locul 10?
Nea Bela si cu Nea Costi au jucat pentru locurile 9-10 dupa ce nu s-au calificat pe tabloul eliminatoriu.Nea Costi a castigat cu 3-1.

Pentru ideea cu grupe de 4 jucatori și apoi de 3 jucatori trebuie să ?i mulțimim lui GELU

pentru organizare și atmosferă ?i multumim lui ALEX

eu mă bucur că s-a jucat tenis , ne-am simțit bine și a funcționat programul de grupe cu 3 jucători

vă mulțumim tuturor pentru participare

Intotdeauna vrei sa ramai modest desi cu totii stim cat efort si pasiune depui pentru aceste turnee.
Am mai spus-o ,fara tine nu ma "inhamam" in organizarea de turnee in Amatur si nu numai.
Lasa modestia!Esti tza best la butoane!
Gelu a fost mereu langa noi.Cu el am inceput la Sibiu ,primul turneu de la Aria in Amatur!
Doar e sefu nost!:p

Mii de multumiri pt dream team-ul Alex si Adonis!
Turneul a fost unul foarte bine organizat.
Au putut fi jucate foarte multe meciuri intr-un timp foarte scurt iar pauzele dintre meciuri au fost exact cat trebuie (cateva minute acolo in care sa te poti gandi ce ai gresit si ce trebuie sa schimbi).

Personal nu am fost tocmai incantat sa pic intr-o grupa superioara de 3 alaturi de Alex Groza si Daniel Gritto, cei doi finalisti la categoria amatori.
Dupa ce am jucat cu ei am plecat avand impresia ca nu stiu nici un pic de tenis.
Vazand acum insa cat de departe au ajuns cei doi mi-am dat seama ca de fapt tot ce mi-a lipsit a fost norocul de a prinde un culoar favorabil.

Asa ca deja mi-am suflecat manecile, am inceput sa suflu in iaurt, iar acum astept cu nerabdare sa vina urmatorul turneu lunar B de joi seara.
Hai "Cupa de joi editia IV" !!!

Buna ziua ,

Rodica Sicoe - OPEN , eu ma inscriu dea cum pentru Turneu B Cupa de Joi editia IV”, ......:D:thumbup::wave:multumesc.

Nea Bela si cu Nea Costi au jucat pentru locurile 9-10 dupa ce nu s-au calificat pe tabloul eliminatoriu.Nea Costi a castigat cu 3-1.

În cazul ăsta, nea Bela a greșit. Nu trebuia să mai joace acel meci, pentru că normal avea locul 9, nu locul 10. :)

La toate turneele, cei care nu se califică în faza eliminatorie nu mai joacă meciuri de clasament și sunt aranjați după numărul de victorii în grupe. Nea Bela a avut aici o victorie în grupă, iar nea Costi nici o victorie.

Trăiască algoritmii! :)

Atmosfera a fost excelenta, ca intotdeauna, la Aria cu concursul simpaticilor Alex si Adonis. Apropo de sistemul de joc cu grupe de 4 si apoi de 3 mie personal nu mi-a placut, ...fara nici o suparare, si mai stiu vreo cativa care au zis la fel! Nu e vorba, e bine sa se experimenteze diferite chestii. Nu vreau sa intru in nici o polemica pe tema asta, dar sper si sunt sigur ca acest sistem nu o sa aiba succes. Si daca o fi sa se mai aplice tot mai merg la turneu Aria.
Numai bine!

lista absenti turneu Cupa de joi

la Amatori

Kromek Iulian -- Cugir
Bucsa Bogdan -- Sibiu
Purta Razvan -- Sibiu
Ardelean Andrei -- Sibiu

Back
Sus