Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Bravo Agnita!
Locurile 2-4-23.
Două cupe din patru au plecat în seara asta pe șoseaua Sibiu-Agnita!!!
Felicitări nea Bela pentru jocul frumos. Oricine ar vrea să fie adversarul dumneavoastră.
"Doua cupe din patru"..care au fost doar doua..una pt amatori si una pt open..
Ps..mai citeste si tu enuntul turneului din cand in cand![]()
"Doua cupe din patru"..care au fost doar doua..una pt amatori si una pt open..
Ps..mai citeste si tu enuntul turneului din cand in cand![]()
Corect, de acord cu dna Simona, care desi e constienta de nivelul sau,( alaturi de multi alti parteneri) , lasa si pe cei mai putini <<virtuosi>> sa se joace..Normal ca fiecare si-ar dori si o cupa,insa,cel putin in cazul meu,placerea jocului dispare ,treptat, in momentul in care vrei neaparat sa castigi...Stiu,pare lipsa de motivatie,insa ma pot bucura inca si de o singura minge frumoasa pe meci ,si sper sa nu-mi treaca niciodata placerea asta...P?nă la urmă, cei mai multi dintre noi jucăm pt a ne simtii bine. Pt cei care mai si c?stigă bvo lor , inseamnă ca au fost mai buni . Cine joacă doar pt o cupă sfatul meu este să se lupte cu cei mai buni, mai profi sa vadă daca chiar merită acea cupă..
Chiar foarte buna repozitionarea si foarte echilibrata. In fond asta e si ideea, nu?Buna idee,repozitionarea asta...Am mai si castigat oarece seturi,in sfarsit ! Mi-am stamparat si dorul de joc pentru vreo doua saptamani, daca scap de febra musculara (mai bine zis,osoasa, burta nu se <<pune >> la muschi!)..Daca nu era tarziu (22.00..)mai aveam trei meciuri inca in grupa asta, m-au tradat bateriile...