AmaTur: Turneu B Turneu B" - "Spring Pong" - 15.04.2016 - Oradea - King Pong

King Pong Oradea

organizator principal
ACS KING PONG Oradea organizeaza:

Turneu "B" - "Spring Pong" - 15.04.2016

La cererea jucatorilor, care saptamanal participa la turneul nostru local "FORESTA", am decis
ca sa ii dam sansa de a face si puncte AMATuR, asa ca etapa de vinerea asta ca fi categorie
AMATuR "B"

CATEGORIE MIXTA: AMATORI+OPEN
DATA: VINERI, 15 aprilie 2016,
ora 17:30 - 18:00 inscrieri - incalzire,
ora 18:00 - 18:15 incepere concurs
ADRESA: Oradea, str. Motilor nr.2, etaj II - Sala KING PONG
MESE: max. 10 bucati JOOLA 3000SC
MINGI: JOOLA SUPER***
FACILITATI: sala spatioasa pentru jucatori si pentru spectatori, aer conditionat/incalzire,
vestiare (dusuri, dulapuri), zona de relaxare,
in incinta complexului este cafenea-bar, biliard, snooker, darts...

MATERIALE DE PREMIERE: Cupa, Medalii, Diplome,
MAI OFERIM: cafea, ceai, apa
TAXA DE PARTICIPARE:
-pentru membrii clubului: 5 RON
-pentru alti jucatori: 15 RON
-persoanele cu dizabilitati beneficiaza de participare GRATUITA

Suma de 1 lei/persoana cu exceptia copiilor ,organizatorilor si persoanelor cu handicap vor fi virati in contul Amatur imediat dupa concurs!

SISTEM DE JOC: Grupe inferioare, superioare, eliminatorii
(se califica primii patru din gr inf > se califica primii doi din gr su > pe tablou de eliminatorii se aseaza jucatorii in functie de nr gr superioare (locul 1), iar locul doi va trage la sorti, din doua urne, astfel incat cei ce au jucat in gr sup sa nu se intalneasca decat / eventuala in finala, eventualele bye-uri se acorda incepand cu nr 1 din tablou eliminatoriu)
Ordonarea va fi in functie de MP.

Numar maxim de jucatori: 40 (PRIMII 40 CARE ISI ANUNTA INTENTIA DE PARTICIPARE)

Inscriei pe forum, la sala sau telefonic!

Va asteptam cu drag!

Inscrieri Open - on 2016.04.15. at 18:17:19

1. Gergely Anton, Oradea - 124 - 27,67 - O
2. Mandru Bogdan, Hunedoara - 434 - 27,15 - O
3. Tic Ioan, Oradea - 70 - 23,43 - O
4. Balogh Attila, Oradea - 118 - 22,44 - O
5. Popa Octavian, Oradea - 1270 - 21,75 - O
6. Vaida Sorin, Oradea - 196 - 21,03 - O
7. Pasare Mihnea, Hunedoara - 737 - 20 - O
8. Cotca Dacian, Oradea - 121 - 19,98 - O
9. Birtalan Laszlo, Oradea - 131 - 18,77 - A
10. Tanc Florin, Oradea - 233 - 18,63 - A
11. Szalay Liviu, Oradea - 187 - 18,53 - A
12. Curpas Ioan, Oradea - 182 - 16,52 - AW
13. Jurje Alex Doru, Almasu Mare - 351 - 16,25 - A
14. Todor Cristian, Oradea - 759 - 16,17 - A
15. Parus Lilian, Oradea - 1218 - 15,75 - A
16. Aberle Ildiko, Oradea - 334 - 14 - AF
17. Boros Amalia, Oradea - 450 - 12,5 - AF
18. Savu Cristian, Oradea - 1160 - 11,5 - A
19. Totos Ludovic, Marghita - 805 - 10 - A
20. Cotrau Calin, Oradea - 854 - 10 - A
21. Onofrei Dan, Oradea - 697 - 9,33 - AW
22. Popescu Cornel, Oradea - 954 - 9,33 - A
23. Bondar Leontin, Oradea - 1317 - 6 - A
24. Vaida Octav, Oradea - 1061 - 5,45 - AJ
25. Barlea Radu, Oradea - 1291 - 5 - A
26. Tana Marius, Oradea - 1485 - 4 - A
27. Tascianu Cristian, Oradea - 1564 - 0 - O
28. Szatmari Jozsef, Oradea - 3271 - 0 - A
29. Szatmari Aron, Oradea - 3272 - 0 - A
30. Cheregi Nelu, Oradea - 3273 - 0 - A

Clasament Open

1.
Mandru Bogdan - Hunedoara.jpg
Mandru Bogdan - Hunedoara
2.
Balogh Attila - Oradea.jpg
Balogh Attila - Oradea
3 -- 4
Gergely Anton - Oradea.jpg
Gergely Anton - Oradea
Aberle Ildiko - Oradea.jpg
Aberle Ildiko - Oradea
5 -- 8
Tascianu Cristian - Oradea
Todor Cristian - Oradea
Popa Octavian - Oradea
Pasare Mihnea - Hunedoara
9 -- 12
Cotca Dacian - Oradea
Curpas Ioan - Oradea
Szalay Liviu - Oradea
Jurje Alex Doru - Almasu Mare
13 -- 14 2v gr.sup.
Birtalan Laszlo - Oradea
Tanc Florin - Oradea
15 -- 18 1v gr.sup.
Tic Ioan - Oradea
Vaida Sorin - Oradea
Boros Amalia - Oradea
Totos Ludovic - Marghita
19 -- 24 0v gr.sup.
Onofrei Dan - Oradea
Savu Cristian - Oradea
Parus Lilian - Oradea
Barlea Radu - Oradea
Tana Marius - Oradea
Szatmari Aron - Oradea
25 -- 30 0v gr.inf.
Cotrau Calin - Oradea
Popescu Cornel - Oradea
Vaida Octav - Oradea
Bondar Leontin - Oradea
Szatmari Jozsef - Oradea
Cheregi Nelu - Oradea

Ultima editare:
ACS KING PONG Oradea organizeaza:

Turneu "B" - "Spring Pong" - 15.04.2016

La cererea jucatorilor, care saptamanal participa la turneul nostru local "FORESTA", am decis
ca sa ii dam sansa de a face si puncte AMATuR, asa ca etapa de vinerea asta ca fi categorie
AMATuR "B"

CATEGORIE MIXTA: AMATORI+OPEN
DATA: VINERI, 15 aprilie 2016,
ora 17:30 - 18:00 inscrieri - incalzire,
ora 18:00 - 18:15 incepere concurs
ADRESA: Oradea, str. Motilor nr.2, etaj II - Sala KING PONG
MESE: max. 10 bucati JOOLA 3000SC
MINGI: JOOLA SUPER***
FACILITATI: sala spatioasa pentru jucatori si pentru spectatori, aer conditionat/incalzire,
vestiare (dusuri, dulapuri), zona de relaxare,
in incinta complexului este cafenea-bar, biliard, snooker, darts...

MATERIALE DE PREMIERE: Cupa, Medalii, Diplome,
MAI OFERIM: cafea, ceai, apa
TAXA DE PARTICIPARE:
-pentru membrii clubului: 5 RON
-pentru alti jucatori: 15 RON
-persoanele cu dizabilitati beneficiaza de participare GRATUITA

Suma de 1 lei/persoana cu exceptia copiilor ,organizatorilor si persoanelor cu handicap vor fi virati in contul Amatur imediat dupa concurs!

SISTEM DE JOC: Grupe inferioare, superioare, eliminatorii
(se califica primii patru din gr inf > se califica primii doi din gr su > pe tablou de eliminatorii se aseaza jucatorii in functie de nr gr superioare (locul 1), iar locul doi va trage la sorti, din doua urne, astfel incat cei ce au jucat in gr sup sa nu se intalneasca decat / eventuala in finala, eventualele bye-uri se acorda incepand cu nr 1 din tablou eliminatoriu)
Ordonarea va fi in functie de MP.

Numar maxim de jucatori: 40 (PRIMII 40 CARE ISI ANUNTA INTENTIA DE PARTICIPARE)

Inscriei pe forum, la sala sau telefonic!

Va asteptam cu drag!
Scuze ca te contrazic si eu vroiam sa vin dar daca ne anuntai cu cateva zile inainte.
Va zic de acuma nu va faceti iluzii, nu are cum sa fie turneu B vineri 15 aprilie 2016, doar daca se joaca cel mai devreme Marti 19 aprilie 2016!
Suna ciudat dar asta e adevarul gol golut,. Ai fost sfatuit prost si imi pare rau ca nu ceri parerea unor oameni avizati si te complaci ca si Tibi la sfaturi dupa ureche (gen am citit eu pe internet ca ala vrea aia si unu te critica) si risti sa ajungi ca si el suspendat pe 6 luni.
Dar te intelegem, in tara asta si masochismul e o placere la fel ca si fumatul,dar atata ca ala nu e interzis prin lege deci e ok . Adica acasa poti sa arzi gagica cu tigara dar in bar nu ai voie sa aprinzi o tigara nici macar electronica ca te amendeaza goborii, asta spun ca sa inteleaga si tamplarii
PS 1 Pentru Admini din pacate in tapatalk sunt butoane de imi place si multumesc , parca lipseste ceva..
PS2 spune ce jucatori au propus turneul B ca sa stim si noi cine vrea o suspendare similara cu a lui Tibi , poate chiar sunt aceasi buni sfatuitori care habar nu au de AmaTur dar se dau coorganizatori, directori tehnici , antrenori sau soptitori .

Ultima editare:
Eu sincer in urmatoarele 6 luni as vrea sa vin la turnee AmaTur organizate la King Pong si as vrea sa stiu cine nu vrea turnee aici! Adica o lista a celor care au solicitat acest turneu B !
Cu atat nai mult cu cat sunt membru cotizant la acest club am dreptul sa conosc aceste informatii macar in privat!
Am eu o mica curiozitate : cine trage sforile UDMR a lui Tibi Varody sau PPDM al ... Ca Dl. Vadim a murit ca si Prm deci nu e in schema?!!
Ps3 Like si multumec nu sunt corelate cu editarile ulteriore.
Ideea e ca cineva vrea sa taie turneele de la King Pong si eu cotizant vreau sa stiu cine e persoana sau persoanele.
Din start nu va fi turneu B il anulez eu ca si coordonator tehnic.

Ultima editare:
Eu sincer in urmatoarele 6 luni as vrea sa vin la turnee AmaTur organizate la King Pong si as vrea sa stiu cine nu vrea turnee aici! Adica o lista a celor care au solicitat acest turneu B !
Cu atat nai mult cu cat sunt membru cotizant la acest club am dreptul sa conosc aceste informatii macar in privat!
Am eu o mica curiozitate : cine trage sforile UDMR a lui Tibi Varody sau PPDM al ... Ca Dl. Vadim a murit ca si Prm deci nu e in schema?!!
Ps3 Like si multumec nu sunt corelate cu editarile ulteriore.
Ideea e ca cineva vrea sa taie turneele de la King Pong si eu cotizant vreau sa stiu cine e persoana sau persoanele.
Din start nu va fi turneu B il anulez eu ca si coordonator tehnic.

Se inscrie Calin Cotrau - Oradea

Dane, in legatura cu postarile tale de mai sus, cred ca prea multa birocratie, si prea multi coordonatori tehnici omoara jocul de tenis. Pana la urma coordonatorul de zona de un fel de dumnezeu, si daca ala iti da voie sa organizezi poti organiza oricand cu acordul lui, doar pe primul loc trebuie sa fie jocul de tenis. Acu in cazul tau ce sa zic, eu in loc sa scriu atatea postari, participam la ultimele doua turnee foresta, la care nu ai fost, cred ca tot atata timp pierdeai.

Sorin nu am fost la ultimul Foresta la penultimul am fost impreuna cu tine in grupa inferioara de 6 si vecinii in grupa de 4 sincer am jucat mai putin decat am scris.Singurul lucru care mi-a plact a fost ca la free play am reusit sa joc sah cu Octav ca mesele de tenis erau ocupate....
La regulament scrie la punctul 4.3 cu cat timp (minim si maxim) se anunta turneele A,A+ si B nu cred ca unui coordonator tehnic ii e asa greu sa respecte niste reguli clare.

Ultima editare:
Back
Sus