AmaTur: Turneu B Turneu B - T.T. Friends - SAMBATA 29 martie 2014

TopTenisArena

organizator principal
Turneu B - T.T. Friends - Sambata 29 martie 2014 , Amatori + Open
DATA:29 martie 2014
LOCUL DE DESFASURARE: Top Tenis Arena; (http://www.toptenis.ro)
Ora 9,00 - Turneu AMATORI (ultima confirmare 8,45) Participa orice jucator amator cu media turneelor A mai mica de 18;
Ora 9,00 Turneu OPEN (ultima confirmare 8,45) Participa jucatorii amatori cu media turneelor A de minim 18p, jucatorii legitimati in divizia B, precum si jucatori amatori cu MA mai mica de18 (care sunt rugati sa-si anunte optiunea la OPEN);
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: Forum, telefonic sau la receptia salii;
Concurentii sunt rugati sa se inscrie la o singura categorie, fie in categoria de baza, fie in categoria superioara, conform Regulamentului AmaTur 2014.
Lista de inscrieri va fi inchisa vineri 28 martie la ora 21,00
TAXA DE PARTICIPARE: 20 lei adultii(+ 2 lei pentru parcare), 10 lei copiii; gratuit persoanelle cu dizabilitati; Cate 1 leu vor fi donati fondului AMATUR. Se asigura apa;
TIP MESE: DONIC WORLD CHAMPION, aprobate ITTF; NR. MESE: 23; Se asigura mingi de joc;
SPATIU DE JOC: foarte bun, supratafata de joc: Gerflor Taraflex Table Tennis;
SISTEMUL DE JOC:
FAZA I Grupe inferioare (cate 6-7 in grupa), se califica 4
FAZA II grupe superioare : Grupe superioare cate 3 sau 4
FAZA III eliminatoriu;
CAPI DE SERIE:
Pentru OPEN: GrInf dupa MP; Gr Sup aleatoriu; EL clasament
Pentru Amatori: GrInf dupa clasament; GrSup aleatoriu; EL clasament.
MATERIAL DE PREMIERE:diplome pentru primii 4 clasati + abonamente la sala;
ADRESA : Splaiul Independentei, nr. 319, sector 6, București - in incinta complexului SEMA PARC (Semanatoarea)
INDICATII DE ACCES : de la Statia de metrou Petrache Poenaru (fosta Semanatoarea) se merge pe cheiul Dimbovitei spre Grozavesti (Carrefour Orhideea) aprox 50m, pina la strada care intra in SEMA PARC cu bariere auto. Se urmaresc panourile indicatoare cu directia. Puncte de reper : service auto Mechanikus, Pagini Aurii.
FACILITATI: Vestiare si dusuri ultramoderne, garderoba, spatiu dedicat (inchis) pt fumatori, minibar complet
PERSOANA DE CONTACT:Catalin DUTU 0734166178 sau 021-3116651(receptie Top Tenis Arena), din partea T.T. Friends: Vranceanu Mihai si Matei Razvan
MASA: contra cost, la cerere;

T.T.Friends - concurs organizat la TOP TENIS ARENA BUCURESTI de un grup de prieteni.Competitia a inceput pe 12.01.2013 si are loc in fiecare duminica.(https://www.facebook.com/www.ttfr.ro?fref=ts)

Clasament Open / Amatori

1 -- 4
Tomica Silviu - București
Chen Xue Jie - Timișoara
Vranceanu Mihai - București
Panea Ovidiu - București
5 -- 8
Dinu Gheorghe - București
Popescu Valentin - București
Niculae Dan - București
Constantin Teodor - București
9 -- 16
Negria Mihai - București
Papacu Bejoli - București
Rasnoveanu Daniel - Slobozia
Petrov Dan - Timișoara
Sobetkii Arcadii - București
Niculescu Gabriel - București
Dinca Daniel - București
ON HO - București
17 -- 24 loc 3 gr.sup.
Jaouir Khaled - București
Dospinescu George - București
Vasile Gelu Iulian - București
Poenaru Adrian - București
Marin Adrian - București
Sandu Stefan - București
Popescu George - București
Diaconescu Lucian - Targoviște
25 -- 30 2v gr.inf.
Matei Razvan - București
Banica Dan - Ploiești
Gramaticu Sorin - București
Fazakas Gergely - Miercurea Ciuc
Iacob Lucian - București
Negria Alexandru - București
31 -- 35 1v gr.inf.
Moraru Constantin - București
Sersea Adrian - București
Constantinescu Tudor - București
Popovici Victor - București
Bradatan Lenuta - București
36 -- 41 0v gr.inf.
Dima Nicu - București
Palaloga Sebastian - București
Acu Paul - București
Iordache Sorin - Slobozia
Rugina Mihai - București
Constantin Sandu - București

Ultima editare:
:))))))nu cred:)))))))pai,cu cine mai esti "friend" de cind joci la....stii tu unde?!?
Hai nea Vasile e Norocel,e baiat bun,nu te supara pe el..
Nu e baiat rau si sincer ma ajutat mult in pasii mei in tenis,promit ca o sa pun eu diferenta lui de implicare,e un super baiat.
Daca gresesc si nu e asa promit sa tac malc,cand o sa ma sapunesti,asa cum merit.
Stima si respect.

Imi pare rau as veni si eu,dar ajung in tara abia la ora 21 sambata,dar o sa fiu duminica in sala,daca se mai tine turneul obisnuit.
Oricum sper ca firma mea sa devina sponsor oficial al turneelor TTFriens dupa cele discutate,imi place sa vad ca exista o implicare maxima s celor ce participa.
Sper sa castig si eu peste o suta de ani,o etapa.
Speranta moare ultima,eu incerc,rog arbitrii sa ma defavorizeze groaznic.

Tinand cont ca este un turneu "T.T. Friends",eu am voie sa particip ?

Tinand cont de sondajul pe care Vranceanu l-a deschis (si bine a facut) si care dupa mai bine de o luna in care sondajul a fost deschis a decis prin votul participantilor ca jucatorii proveniti din Amatur sa aiba dreptul sa continue aici chiar daca promoveaza in div.A , as propune ca organizatorii sa-l accepte pe Norocel cu drepturi egale fata de ceilalti participanti. Vad ca regulamentul nu doresc mai marii Amatur sa-l schimbe la cererea maruntilor jucatori, pur si sijplu ii doare la basca de opinia noastra.

Tinand cont de sondajul pe care Vranceanu l-a deschis (si bine a facut) si care dupa mai bine de o luna in care sondajul a fost deschis a decis prin votul participantilor ca jucatorii proveniti din Amatur sa aiba dreptul sa continue aici chiar daca promoveaza in div.A , as propune ca organizatorii sa-l accepte pe Norocel cu drepturi egale fata de ceilalti participanti. Vad ca regulamentul nu doresc mai marii Amatur sa-l schimbe la cererea maruntilor jucatori, pur si sijplu ii doare la basca de opinia noastra.

Nu la basca,la salata:)

Back
Sus