AmaTur: Turneu B Turneu B, Techirghiol - 15.07.2017

- FELICITARI CASTIGATORILOR SI ORGANIZATORILOR PENTRU "TRUDA DEPUSA" :clap: :clap:

- NEAGU MIRCEA FELICITARI SPECIALE - Tu cu Cupa si eu si eu cu "Amaratul" asta de Bax de Bere pe care l-am pus pariu ca tu castigi Turneul. :D:clap: :thumbup: :crazy:

- VLADOIU GELU - Daca tu ai venit sa iei tot soarele de pe Litoral normal ca te-ai cerut afara in Gr. Sup.
- Ce soare mai prindeai tu daca luai vreo cupa???
:D

- IULIAN GHERASIM - Te-ai rugat sa pici cu Mircea din primul tur sau asa a fost sa fie...

- Ana tu ai fost "de-a Casei" puteai sa ii bati pe toti dar miloasa cum te stiu nu te-a lasat inima sa o faci...

- URSULEAN VASILE - Felicitari pentru locul obtinut si pentru efortul de a veni de la o distanta asa de mare - tocmai din STRAJA :clap:
- DIN "VREMURI DE MULT APUSE" ITI DARUIESC TREI IMAGINI CARE CU SIGURANTA ITI SUNT FOARTE DRAGI TIE

Bine ai venit pe harta turneelor Amatur, Techirghiol !!! A fost cel mai frumos, aerisit, prietenesc, profesionist turneu B la care am participat!!...O sala spatioasa, racoroasa, primitoare, cu oameni de-ai locului pasionati de sport si sufletisti !! Felicitari organizatorilor, Aurica, Andrei, Misu, gazdelor din Techirghiol (primar, presedinte club sportiv Sparta, directorului economic) ! Asteptam cu nerabdare si un turneu A ! Felicitari Mircea Neagu, un castigator scontat !

- FELICITARI CASTIGATORILOR SI ORGANIZATORILOR PENTRU "TRUDA DEPUSA" :clap: :clap:

- NEAGU MIRCEA FELICITARI SPECIALE - Tu cu Cupa si eu si eu cu "Amaratul" asta de Bax de Bere pe care l-am pus pariu ca tu castigi Turneul. :D:clap: :crazy:

- VLADOIU GELU - Daca tu ai venit sa iei tot soarele de pe Litoral normal ca te-ai cerut afara in Gr. Sup.
- Ce soare mai prindeai tu daca luai vreo cupa???
:D

- IULIAN GHERASIM - Te-ai rugat sa pici cu Mircea din primul tur sau asa a fost sa fie...

- Ana tu ai fost "de-a Casei" puteai sa ii bati pe toti dar miloasa cum te stiu nu te-a lasat inima sa o faci...

- URSULEAN VASILE - Felicitari pentru locul obtinut si pentru efortul de a veni de la o distanta asa de mare - tocmai din STRAJA :clap:
- DIN "VREMURI DE MULT APUSE" ITI DARUIESC TREI IMAGINI CARE CU SIGURANTA ITI SUNT FOARTE DRAGI TIE
Multumim....nu puteam sa i bat pe toti, cu siguranta!...mi.e mila de copii...si nu am nimerit cu copii..Aici abia dk am batut pe cnv...cu greu...asa ca..ms de sustinere...dar e departe ce spuneti:)

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Felicitari pentru organizare! Mulțumim încă o data pentru ca nu ne-ați lăsat pe dinafara pe noi cei înscriși mai târziu și sper sa se facă și un turneu A în aceasta locație frumoasa

[/QUOTE]IULIAN GHERASIM - Te-ai rugat sa pici cu Mircea din primul tur sau asa a fost sa fie...
[/QUOTE]
Pot spune ca "mi-am făcut-o" cu m?na mea - eu am tras la sorți :)

Mulțumim tuturor participanților,autorităților locale în frunte cu Primarul Orașului Techirghiol pentru sprijinul acordat.
Felicitări învingătorilor,vă mai așteptăm la următorul turneu.
Câteva poze -

Multumim combatantilor si prietenilor din Techirghiol+Eforie: Mishulica, George, Viorel si familiei, oficialilor locali, dlui primar !!! A fost f.frumos si f.agreabil!!!

Ultima editare:
Back
Sus