Mircea Neagu
senior
Sincere felicitari organizatorilor cat si celor care care au concurat.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Felicitari si tie!! Si castigatorilor! Multumim gazdelor!Sincere felicitari organizatorilor cat si celor care care au concurat.
Multumim....nu puteam sa i bat pe toti, cu siguranta!...mi.e mila de copii...si nu am nimerit cu copii..Aici abia dk am batut pe cnv...cu greu...asa ca..ms de sustinere...dar e departe ce spuneti- FELICITARI CASTIGATORILOR SI ORGANIZATORILOR PENTRU "TRUDA DEPUSA" :clap: :clap:
- NEAGU MIRCEA FELICITARI SPECIALE - Tu cu Cupa si eu si eu cu "Amaratul" asta de Bax de Bere pe care l-am pus pariu ca tu castigi Turneul.:clap:
:crazy:
- VLADOIU GELU - Daca tu ai venit sa iei tot soarele de pe Litoral normal ca te-ai cerut afara in Gr. Sup.
- Ce soare mai prindeai tu daca luai vreo cupa???
- IULIAN GHERASIM - Te-ai rugat sa pici cu Mircea din primul tur sau asa a fost sa fie...
- Ana tu ai fost "de-a Casei" puteai sa ii bati pe toti dar miloasa cum te stiu nu te-a lasat inima sa o faci...
- URSULEAN VASILE - Felicitari pentru locul obtinut si pentru efortul de a veni de la o distanta asa de mare - tocmai din STRAJA :clap:
- DIN "VREMURI DE MULT APUSE" ITI DARUIESC TREI IMAGINI CARE CU SIGURANTA ITI SUNT FOARTE DRAGI TIE
![]()
Multumiri celor doi organizatori, d-l Fratea si d-l Leolea, un turneu micut dar deosebit care si de data asta a fost la superlativ. Se pare ca Techirghiolul va fi pus pe harta Amatur.
Felicitari Cornel Dena!!! Soarele si tenisul, intareste ... caracteru'![]()