AmaTur: Turneu B Turneu B - Tecuci – 02.11.2013

Știți ceva? Una-i una și doua-s mai multe! :)
Las naibii calculatorul sâmbata și "viu" și eu la mișcare!
Marcel Giosan - Galați.

OK, ne vedem la Tecuci. Dupa cum am promis, revin cu un mesaj pt a confirma vestea proasta: VIN SI EU!!!!

Organizatorii turneului de la Valenii de Munte, Vali Soare si Dan Bodeanu, va doresc un turneu cat mai reusit!

Organizatorii turneului de la Valenii de Munte, Vali soare si Dan Bodeanu, va ureaza un turneu cat mai reusit!

Grupe inferioare
1. Radu Costica, Iordaniu Aurel, David Madalina, Minjirean Florin, Tartan Anin, Pangrate George
2. Toma Iulian, Giosan Marcel, Socaci Sorin, Munteanu Nicu, Anghelina Viorel, Mocanu Daniel
3. Corcoz Costin, Arion Costel, Ciobotaru Gigi, Postelnicu Ciprian, Dragomir Gabriel, Mocanu Florin, Costan Monica
4. Pizlaru Ionel, Mahu Bogdan, Botezatu Onelus, Chiritoiu Liviu, Clipici Florin, Radu Valentin, Stanila Cristian
5. Dumbrava Daniel, Ionita Valentin, Iordachi Adrian, Stamate Eduard, Dumitrache Ticu, Pintilie Dorinel, Benea Ciprian
6. Ion Marius, Chetronie Liviu, Dutu Constantin, Busuioc Bogdan, Vasilache Badiu, Stan Flavius, Blaga Cristian
7. Corneanu Sorin, Staicu Adrian, Panait Adrian, Cristovici Viorel, Holban Andrei, Stinga Ovidiu, Hodorogea Nicu
8. Lefter Costel, Giol Mihai, Surdu Marcel, Tigla Liviu, Miron Ionut, Rosu Vasile, Bogiu Ionel
9. Baluta Silviu, Stolearenco Igor, Roscan Nicusor, Suviteanu Georgian, Ionescu Mitrita, Huzum Stefan, Chiritoiu Dorin
10. Munteanu Octavian, Bularda Iulian, Anghele Cristinel, Paduret Catalin, Marcu Dorinel, Chiscop Bogdan, Bacalu Catalin
11. Bodin Ion, David Dorin, Chirila Laurentiu, Tanu Mihai, Frunza Angel, Toader Nicolae, Babes Catalin
12. Wischegg Robert, Pascu Paul, Mihail Dragos, Gasner Paul, Covrig Eugen, Lascan Mirel, Bejan Sorin

Back
Sus