Johnny Plaiasu
maestru
Felicitări
Liviu, Cristian, Costin și nu în ultimul rând Bianca!!!

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Felicitări �� Liviu, Cristian, Costin și nu în ultimul rând Bianca!!!
Va multumesc tuturor pt aprecieri si felicitari !
Chiar daca am fost "organizator", jucator si pe post de ...."bucatareasa" ... ieri, nu am simtit decat
prietenia voastra, bucuria de a juca tenis de masă si placerea de a petrece "Ziua Muncii" prin sport, voie
buna, gratar, discutii prietenesti , amintiri, "Politica !!!", etc.... etc.
Multumesc celor care prin sfaturi si ajutor direct (in special unui parinte devotat din Buzău - sper sa va dau si eu sfaturi bune pt Bianca!) au facut
ca ....partea de gratar si mici sa decurga bine ...cred eu ...!
Sper ca nu v-am ... afumat ... prea tare !
Multumesc celor doi prieteni bucuresteni care au facut un efort extraordinar (asa cum sublinia un alt prieten, Dan) pt a participa la partida de tenis si ...mici !
Multumesc Marian I. pt aprecieri, dar in primul rand multumesc ca nu te-ai descurajat si ... continui (aici cred ca un aport important il are si ...partenerul de ...dublu
familial) ! Cu privire la jocul meu, in primul rand am vrut sa-mi demonstrez mie ca pot juca in competitii ...dupa accident!
Multumesc si celuilat Marian pt instantanee si filmari, ... multumesc Visan pt ca ai fost aproape ... de departe (felicitari si de la mine pt superba si viitoarea sportiva
...sper eu ...pe care o aveti), MULTUMESC PRIETENI , MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT LA ACEST "PING-PONG DE 1 MAi"!!!
PS Sper ca MICII AU FOST BUNI SI .......BUCATAREASA ....(stiti voi) !