victor.arad
senior
imi cer scuze........ dar nu mai pot veni , am fost la zilele aradului si am stat pana tarziu va promit ca incerc sa vin la urmatorul concurs bogy.... deabia astept scuze din nou
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
ALO Timisora nr.participanti si ceva rezultate daca se poate ?
Bogdan si Chen au facut treaba buna, in schimb Edi...nu stiu ce bai a avut...hai Bogdane, hai Edy...si nu in ultimul rand hai Chen....
Merci Ionut, ne vedem prin octombrie.... nota 10. Brava organizatorilor !!! ... si, la mai multe![]()
Se poate, de ce sa nu se poata?ALO Timisora nr.participanti si ceva rezultate daca se poate ?
Multam fain Danut.Turneu reusit, atmosfera placuta, peste 20 de participanti din Timișoara, Lugoj, Arad...
Finala: Roman Bogdan (AR) - Manea Adrian (TM) 3-1
Nu-i bai Victor. Dupa o noapte "grea" ma gindesc ca nu-ti mai ardea de un concurs de tenis de masă. Ne vedem in septembrie la Arad, daca organizeaza Bogdan & Gabi ceva, daca nu la Timi in octombrie.imi cer scuze........ dar nu mai pot veni , am fost la zilele aradului si am stat pana tarziu va promit ca incerc sa vin la urmatorul concurs bogy.... deabia astept scuze din nou
Edi multumesc frumos, dar tu ai fost cu Victor la Zilele Aradului...de ai jucat asa de bine?un turnue de milioane si foarte reusit bv organizatorilor
Plus ca ne-au luat si berea care a fost pusa in joc pt meciurile de dublu, jucate dupa incheierea turneului. Asa cevaFelicitari participantilor si organizatorilor si atat castigatorului Bogdan R. nu stiu ce au aradeni de nu va lasa locul de onoare , a cata oara !
Mai mai sa nu-ti vina sa crezi !Plus ca ne-au luat si berea care a fost pusa in joc pt meciurile de dublu, jucate dupa incheierea turneului. Asa ceva![]()
Bogdan si Chen au facut treaba buna, in schimb Edi...nu stiu ce bai a avut
Cum e mina, ai reparat-o?