AmaTur: Turneu B Turneu B, Topoloveni - 2 februarie 2013

Se retrage cu parere de rau Dan Iliescu si se inscrie cu sange poaspat Preda Nicolae - Curtea de Argeș.

Se joaca deja de un sfert de ora. Grupe inferioare:
1. VALCEANU DANIEL, IVAN VALENTIN, ZAVRICESCU GEO, CRETU MARIAN, TROCAN ALEXA, STERIAN LAURENTIU, FOURICHON LUC
2. TOMA FLORIN, LEPADATU MARIUS, GORUM ADRIAN, PRIBEAGU CLAUDIU, VADUVA GABRIEL, VLAICU COSMIN, VUTA BOGDAN
3. TRAISTARU MARIUS, RADA FLORIN, DINICESCU ION, PREDA NICOLAE, STOICA MIHAI, ENE DIANA, VOINEA LAVINIA
4. PARVAN RADU, AFTENII DANIEL, DRAGAN VALENTIN, STAN DRAGOS, STAN CATALIN, RIZESCU GHEORGHE, STAICU DAN
5. VASILIU REMUS, VLADU NICOLAE, APOSTOL CERASELA, SULTAN VALENTIN, OPREA IONELA, BUTAN MARIUS, CONSTANTINESCU DAN, TOMESCU FLORIN
6. FRATEA AUREL, PARVAN VALENTIN, GHEORGHE NICU, TROCAN NICOLAE, PETRESCU OVIDIU, RUSEA GHEORGHE, LUCA MARIUS, DRACEA ADRIAN

Podium:
1. Valceanu Daniel
2. Aftenii Daniel
3-4 Vaduva Gabriel si Traistaru Marius
Am reusit sa facem si un tablou de consolare pentru cei care nu s-au calificat din grupe, castigat de Claudiu Pribeagu.

1.Valceanu Daniel, Topoloveni
2. Aftenii Daniel, București
3-4. Vaduva Gabriel, Mioveni
Traistaru Marius, Topoloveni
5-8. Zavricescu Geo, Curtea de Argeș
Vasiliu Remus, Mioveni
Toma Florin, Pitești
Lepadatu Marius, Topoloveni
9-16. Gheorghe Nicu, Turnu Severin
Parvan Radu, Topoloveni
Fratea Aurel, Constanța
Gorum Adrian, Topoloveni
Rada Florin, Pitești
Ivan Valentin, Campina
Vladu Nicolae, Pitești
Dragan Valentin, Mioveni
17-24. 0v in gr sup
Apostol Cerasela, Pitești
Dinicescu Ion, Pitești
Parvan Valentin, Topoloveni
Trocan Nicolae, Mioveni
Sultan Valentin, Craiova
Stan Catalin, Curtea de Argeș
Preda Nicolae, Curtea de Argeș
Sterian Laurentiu, Pitești
25-27. 3v in gr inf
Petrescu Ovidiu, Pitești
Trocan Alexa, Mioveni
Rusea Gheorghe, Breaza
28-33. 2v in gr inf
Tomescu Florin, Pitești
Stan Dragos, Pitești
Staicu Dan, Constanța
Voinea Lavinia, Mioveni
Cretu Marian, Craiova
Pribeagu Claudiu, Pitești
34-39. 1v in gr inf
Oprea Ionela, Pitești
Constantinescu Dan, Pitești
Butan Marius, Stefanesti Argeș
Vuta Bogdan, Curtea de Argeș
Stoica Mihai, Mioveni
Dracea Adrian, Pitești
40-44. 0v in gr inf
Rizescu Gheorghe, Mioveni
Ene Diana, Pitești
Fourichon Luc, Pitești
Vlaicu Cosmin, Pitești
Luca Marius, Mioveni

MultumescTopoloveni pentru acest turneu frumos si linistit.Felicitari Sorine si multumesc pentru ospitalitate!!!
PS.:Pentru ca am uitat cupa la tine, pana la urmatoarea intalnire poti sa o si personalizezi cu numele meu. Multumesc anticipat.

MultumescTopoloveni pentru acest turneu frumos si linistit.Felicitari Sorine si multumesc pentru ospitalitate!!!
PS.:Pentru ca am uitat cupa la tine, pana la urmatoarea intalnire poti sa o si personalizezi cu numele meu. Multumesc anticipat.
Hai nu te m-ai umfla in pene ,oricum felicitari pentru locul 2 ,scirba mica ce esti.

N-ai uitat nicio cupa, acest turneu nu a avut cupe alocate datorita bugetului foarte redus. Totusi, avand in vedere ca e putin probabil sa te mai intalnesti cu o asemenea performanta o sa-ti fac tie o cupa. Toate bune!

N-ai uitat nicio cupa, acest turneu nu a avut cupe alocate datorita bugetului foarte redus. Totusi, avand in vedere ca e putin probabil sa te mai intalnesti cu o asemenea performanta o sa-ti fac tie o cupa. Toate bune!
Sorine cred ca m-ai vrea un borcan de magiun dar personalizat pe capac cu numele lui;)

Back
Sus