pribeagu
organizator local
Din Pitești :
Vlaicu Cosmin
Vlaicu Cosmin
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Hai nu te m-ai umfla in pene ,oricum felicitari pentru locul 2 ,scirba mica ce esti.MultumescTopoloveni pentru acest turneu frumos si linistit.Felicitari Sorine si multumesc pentru ospitalitate!!!
PS.entru ca am uitat cupa la tine, pana la urmatoarea intalnire poti sa o si personalizezi cu numele meu. Multumesc anticipat.
N-ai uitat nicio cupa, acest turneu nu a avut cupe alocate datorita bugetului foarte redus. Totusi, avand in vedere ca e putin probabil sa te mai intalnesti cu o asemenea performanta o sa-ti fac tie o cupa. Toate bune!MultumescTopoloveni pentru acest turneu frumos si linistit.Felicitari Sorine si multumesc pentru ospitalitate!!!
PS.entru ca am uitat cupa la tine, pana la urmatoarea intalnire poti sa o si personalizezi cu numele meu. Multumesc anticipat.
Sorine cred ca m-ai vrea un borcan de magiun dar personalizat pe capac cu numele luiN-ai uitat nicio cupa, acest turneu nu a avut cupe alocate datorita bugetului foarte redus. Totusi, avand in vedere ca e putin probabil sa te mai intalnesti cu o asemenea performanta o sa-ti fac tie o cupa. Toate bune!
multumesc!!!N-ai uitat nicio cupa, acest turneu nu a avut cupe alocate datorita bugetului foarte redus. Totusi, avand in vedere ca e putin probabil sa te mai intalnesti cu o asemenea performanta o sa-ti fac tie o cupa. Toate bune!