AmaTur: Turneu B TURNEU B Topoloveni - 7 martie 2009 - ora 14.00

Re: TURNEU B Topoloveni - 7 martie 2009 - ora 14.00

felicitari Sorine pt organizare si pt sarmalutzele alea nemaipomenite; sa ne servesti si la urmatoru concurs :D :D :D :D

stai asa mai bogdane....pai la voi se fac discriminari?
tu ai luat premiu de consolare si eu nu?
vroiam si eu sa rada soacramea de mine :lol: :lol: :lol: !!!!!
de mine a ras finamiu care a fost la fata locului!

UN CONCURS REUSIT CUM NE ASTEPTAM DE ALTFEL IN SPECIAL SARMALUTELE SUPER GUSTOASE. FELICITARI LUI HORIA NITESCU CARE A REUSIT CEVA NEASTEPTAT.BRAVO HORIA!!!!!!! SPER SA NU SE SUPERE BOGDANEL PE MINE :D :D :D :D

Sunt dator cu niste raspunsuri la intrebari:
1. Pt. Paul Chiru: L-am pus pe David Mocanu inainte pentru ca asa era pe tabloul de eliminatoriu!
2. Pt. Horia: Saptamana viitoare mi-a promis baiatul care a filmat ca imi face dvd-ul cu filmarea de la concurs. Mai am unul de acum o luna cand am facut turneul A. Nu stiu cum as putea sa le fac upload pe vreu site. Cel mai la indemana este sa fac copii dupa dvd-uri. Cristi Rusu si-a facut deja ieri copie dupa dvd-ul de acum o luna. Daca mai este cineva interesat va rog sa dati mesaj si aduc la concursul de la Valenii de Munte.
3. Din pacate la Galați nu vom ajunge datorita faptului ca mergem sa arbitram in Divizia A la Mioveni pe 14-15 in etapa. Imi pare rau ca nu ajung sa va vizitez domn' Paulica dar ne intalnim noi altadata si impartasim din tainele ospitalitatii!
PS: Am transmis mamei mele toate urarile voastre si a fost foarte bucuroasa ca v-au placut sarmalele. A promis ca mai face daca va plac asa de mult! La urmatorul turneu o sa facem sondaj: cine vrea snitel si cine vrea sarmale. O sa iasa cam ca sondajul ala cu cine vrea sa jucam 3/5 si cine 2/3, adica toata lumea vrea sarmale!!! :lol: :lol: :lol:

MOS FLORIN care are 75 ANI :shock: ???

bv horia 😉 😉 😉 😉 ai batut 2 oameni fffffff tari: bogdan si rares :) :) pakat k mai incins pe mee inaintea lor :( :( :( :( orikm felicitarile mele 😉 😉 😉 😉

dn. sorin ,daca se poate,mi-as dori si eu filmuletul de la topoloveni...in special semifinala cu rares..care e un adversar redutabil....
iar cel din finala cu cristi......pentru analiza :idea: :!:

Jax a spus:
bv horia 😉 😉 😉 😉 ai batut 2 oameni fffffff tari: bogdan si rares :) :) pakat k mai incins pe mee inaintea lor :( :( :( :( orikm felicitarile mele 😉 😉 😉 😉
nu e chiar asa, cu Rares nu am mai jucat, s-a decis sa se joace doar finala mare (as fi ''furat-o'' oricum). Iar cu Bogdan am dat ceva filee care cred ca l-au cam exasperat. Tin sa multumesc colegului de antrenament si prietenului Mihai Balan care l-a obosit cu un meci inainte (in conditii normale as fi intuit rezultatul rapid). Celor 2 am sa le fac o cinste...am promis.

kingfiher_61 a spus:
dn. sorin ,daca se poate,mi-as dori si eu filmuletul de la topoloveni...in special semifinala cu rares..care e un adversar redutabil....
iar cel din finala cu cristi......pentru analiza :idea: :!:
Sigur ca se poate, dar asa cum am spus o sa aduc dvd-ul pt cei care solicita la concursul de la Valenii de Munte. As avea rugamintea sa-mi spuneti Sorin, respectul ramane oricum reciproc!!! Ma faceti sa ma simt destul de jenat deoarece diferenta de varsta e in favoarea dv.! (sau a mea, depinde cum privim lucrurile... :lol: :lol: :lol: )

bogdanel a spus:
....mda...., oricum am primit premiul de consolare, foarte bun, delicios, dar am avut dificultati in a o convinge pe soacra-mea ca la locu' 5-8 asta s a castigat :D :D :D
Sarut-mana....
PS deoarece sunt persoana publica, as dori ca inregistrarea meciului sa fie distrusa,
multumesc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mai bogdanele soacrei tale nu i-a placut premiul delicios?

Felicitari Sorin !
Sarut mana mamei tale ! ..pentru sarmalute...chiar e cea mai buna mama !

horia a spus:
Abia astept si pozele... Faine sarmalute...si sortzul de la Dr. Oetker (inscriptionat cu ''Cea mai buna mama'') a picat la fix pentru nevasta-mea, deja era miezu' noptii (prietenii stiu de ce).
Se pare ca Topoloveni-ul imi poarta noroc.
Sorin, poate ma poti ajuta cumva cu filmarea pe care a facut-o tipul cu camera atunci cand am jucat cu Bogdan. In rest, MULTE FELICITARI
Uite ca tocmai pe Sorin l-am uitat..nu pentru mult timp !
Pentru toate Doamnele care inteleg "disparitiile" noastre la aceste turnee ,pentru ziua de 8 martie,si nu numai,-La multi ani!..si, va multumim pentru intelegere!

Mihai Dascalitei a fost acolo ... cum de n-a jucat ???
Sau n-am vazut bine in poza ? La masa cu materiale, langa valigti ...

Ai vazut bine! A venit, a vazut, a plecat! Spunea ca are inca probleme cu mijlocul si nu poate face efort prelungit; joaca mult mai putin si nu mai are nici destul timp liber...

Primul set dintre Rares si profesorul Ciopaca. E bun de studiu pentru adversarii celor din "dark side". In scurt timp pun setul 2 si setul 3. Se uploadeaza foarte greu pe youtube pentru ca sunt fisiere mari.

(at)Dan2
Si ce in forma era in urma cu 2-3 ani ... Imi pare rau ca nu mai poate participa acum.
Am simtit si eu ce inseamna probleme cu L4, L5 :(
Ii doresc sanatate si revenire grabnica !

Back
Sus