Turneu B - Topoloveni - 9 mai 2009 plus Turneu legitimati

Re: Turneu B - Topoloveni - 9 mai 2009 plus Turneu legitimati

Kantor Imre-Zoltan a spus:
Nu siu daca e bine sa acceptam jucatori de divizie. Baietii prind adevaratul gust al Amaturului si din toamna divizia B se va desfiinta. Riscam sa fim atacati de D-nii de la federatie. Federatia Romana de Tenis de masa este incapabila sa organizeze turnee de anvergura Amaturului. Riscam ca Federatia sa dorerasca fuzionarea cu noi. Deci cei de divizie sa fie acceptati, daca dau declaratie scrisa ca nu se lasa de divizia A sau B. Mersi
Nu cred ca se poate intampla asa ceva, in nici un caz nu atat de repede.
Si oricum ..... mergand inainte cu aceasta "teorie a conspiratiei" ..... ce valoare ar avea astfel de declaratii ?
Fiecare e liber sa decida ce face.

Din Curtea de Argeș se mai inscrie Nicu Palaina.

Kantor Imre-Zoltan a spus:
Nu siu daca e bine sa acceptam jucatori de divizie. Baietii prind adevaratul gust al Amaturului si din toamna divizia B se va desfiinta. Riscam sa fim atacati de D-nii de la federatie. Federatia Romana de Tenis de masa este incapabila sa organizeze turnee de anvergura Amaturului. Riscam ca Federatia sa dorerasca fuzionarea cu noi. Deci cei de divizie sa fie acceptati, daca dau declaratie scrisa ca nu se lasa de divizia A sau B. Mersi
Aveti dreptate, tocmai de aceea legitimatii vor participa doar in calitate de invitati,intr-un numar limitat, fara a intra in clasamentul AmatuR, ci numai cu un punctaj care sa retina doar numarul de participari.
Legitimatii au un clasament al Federatiei si nu noi suntem cei care sa-i reclasifice.

Din pacate Marin Vlad si Postoaca Gabriel nu mai pot veni sambata!

O fi loc printre atatea valori si de unul mic din Brăila?
Daca nu ma strecor si eu tiptil! :oops:
Bianu Ionel din Brăila.

este o ideie excelenta si binevenita. de fiecare data in fazele superioare ale concursurilor amatur ajung cam aceiasi oameni. de ce sa mai joace in grupele mari pe care le castiga mereu jucand la 50% din potential?
iar cei legitimati nu fac decat sa ridice nivelul concursului si spectacolul in sine. din punctul meu de vedere, poate sa vina si ma lin.

din deva vin (fara tuica) :
comsa mirela
florescu eleodor
popa radu
matei dumitru
szakacs raul
din pitesti vin ( cu tuica ):
tomacsek iannys
melnerovici daniel

Rog pe toti cei care vor cazare sa ma anunte. Conditii bune la 30 ron/noapte/persoana.

bogdanel a spus:
Domnul Dan Stoica, va fi prezent....
Sorine .... ai pus-o ..... acu tre sa faci o oala de sarmale in plus :mrgreen: :mrgreen:

E posibil sa ajung si eu ..... se pare ca vremea la mare nu va fi foarte prielnica :(
Vreo veste cu nr de mese ?

Si pentru acest turneu Amatur (pentru amatori) premii dulci de la Dr.Oetker !
Il rog pe Cristian Rusu,daca are vreo preferinta anume , sa mi-o faca cunoscuta ! :D (pentru
locul 1)

Vali Suta a spus:
Si pentru acest turneu Amatur (pentru amatori) premii dulci de la Dr.Oetker !
Il rog pe Cristian Rusu,daca are vreo preferinta anume , sa mi-o faca cunoscuta ! :D (pentru
locul 1)
Niste cereale sa pap dimineata si sa cresc mare :mrgreen: :mrgreen:

Back
Sus