Ma alatur si eu colegilor si prietenilor mei, in a felicita pentru efortul depus de catre Bogdan si Paul in organizarea acestui turneu B. Cineva ( cred ca Cristi Ciortescu) a spus felicitari ne-ai aratat ca se poate, avem dovada, asa e, se poate. Vrem un turneu A la Iași sau de ce nu chiar un A+. Cred ca daca unim tot ceea ce are fiecare de oferit reusim, Paul partea informatica, Bogdan partea executiva si neaparat Dragos partea cu ciorba radauteana. Noi ceilalti vrem doar sa jucam dar asta nu inseamna ca nu putem ajuta. Poate mai discutam pe aceasta tema. Oricum va multumesc ca ati creat aceste conditii pentru prieteni care realmente au apreciat aceasta sambata la sala. Multumim si prietenilor din Bacău Sebi, Puiu, Vlad ca si celorlalti participanti care au facut un efort sa vina la acest turneu in ciuda temperaturii de afara. Eu sunt fericit ca schimbarea stilului meu de joc s-a materializat intr-un loc 3-4. Mai mult nu s-a putut cu juniorii din Iași si Bacău pe care e o incantare sa-i privesti jucand. Multumesc inca o data si ne vedem la urmatorul turneu, la Bacău sau poate cine stie mai facem la Iași.