AmaTur: Turneu B TURNEU „B” Trofeul COMANESTI-ediția a V-a -6.08.2011

Se mai inscrie din M-Ciuc: Sover Aliz la Amatori -amatori
speram ca nu este o problema daca se inscrie si o fata !

A fost un numar neasteptat de participanti pentru un turneu B 40 amaturisti + 16 copii. S-a jucat la 6 mese. A fost asteptarea cam mare intre meciuri, dar a meritat.

as dori cateva comentarii ale participantilor dupa care intervin si poze
sunt obosit
mutumesc tuturora
revin
(extraordinar)

La primul turneu B Amatur podiumul a fost acesta:
1.Ciuboturiu Andrei
2.Tiganisteanu Adrian
3.Parnica Leonid
4.Ditu Daniel

as dori cateva comentarii ale participantilor dupa care intervin si poze
sunt obosit
mutumesc tuturora
revin
(extraordinar)
comentariile sunt de prisos - trebuia sa fii acolo
460.gif

Buna treaba cu filmarile...., bravo, pacat ca nu se practica chestia asta si la celelalte turnee

Felicitari pt. Organizatori;- a fost un turneul pe cinste..., totodate felicitari si pt. participanti, si nu ultimul rand pt. Castigatorii
Eu personal ma-m simtit forte bine (chiar daca eram obosit pe la sfarsit) a meritat sa vedem Finalul!
Stima Levi!

Felicitarile cele mai sincere organizatorilor care au facut serioase eforturi pt ca toti concurentii sa se simta ca niste invitati de seama. La mai multe concursuri de acest gen si mai ales un bun venit Comăneștiului in famila Amatur. Eu unul m-am simtit ca acasa. Ps: la urmatorul concurs o sa imi iau revansa in fata castigatorului care a prins o zi de exceptie,nelasand adversarilor prea multe sanse. bravo Andrei!

Felicitari atat organizatorilor cat si castigatorilor.Din pacate marea m-a retinut pe nisip si nu am putut sa ajung la concurs, dar poate ne intalnim la urmatorul turneu B de la Bacău.

Felicitari organizatorilor si participantilor. Imi pare foarte rau ca trebuia sa plec de la turneu asa devreme, m-am simtit foarte bine, si o sa revin la Comănești oricand o sa organizeze un turneu asa valoros.Bravo Andrei te felicit pentru jocul prestat.

Scuze am uitat cea mai urmarita categorie copiii:
1.Lacatusu Eduard(Moinesti)
2.Irimia Ilinca(Moinesti)
3.Harlea Tudor(Moinesti)
4.Colpos Diana(Comănești)
au fost si lacrimi ,frumos ce sa mai
Multumesc foarte mult doamnei profesoare Cuibotariu care m-a ajutat enorm

Ai uitat cel mai important:D Clasamentul complet:)

Felicitari organizatorilor, a fost un turneu frumos, dar si obositor. Felicitari Raluca, a progresat mult de anul trecut.
Eu personal m-am simtit bine, a fost o repetitie folositoare pt mine cu vedere la noul sezon care incepe in curand la Ciuc.

Un ultim lucru:
Cel care a aplaudat in timpul unui punct(inca nu se termina punctul) in meciul meu cu Raluca, sa-i fie rusine si sa invete regulile tenisului de masa. Nu-i Fairplay asa ceva...

Back
Sus