AmaTur: Turneu B Turneu B ,[VIVA SPORT ''MASTERS"] , 20 iulie 2013 Amatori+Open(la gramada) si Masters

Clasamet Masters:
1 Cazacu Alexandru
2 Petrescu Alexandru
3 Seni Ionut
4 Coroian George
5--8 Marinescu Razvan
5--8 Stoica Cornel
5--8 Durdun George
5--8 Pantelimon Gabriel
9--12 Petrescu Liviu
9--12 Enciu Alexandru
9--12 Lipan Alexandru
9--12 Zamfir Mihai
13--16 Voinea Liviu
13--16 Boaca Valentin
13--16 Traistaru Marius
13--16 Dumbrava Nicplae
17--20 Tigau Laurentiu
17--20 Marcu Nicolae
17--20 Lungu Cosmin
17--20 Ceacarescu Cristian
21--24 Uta Adrian
21--24 Dica Constantin
21--24 Ivan Narcis
21--24 Tiosea Nicolae

Ultima editare:
Un turneu foarte foarte tare, cu jucatori foarte buni. Iar ceea ce am vazut dupa amiaza la idolii nostri Cazacu, Seni si ceilalti iti ramane in memorie ceva vreme de acum inainte. Sper sa ni se improspateze memoria cat mai des cu un astfel de tenis. Sunt sigur ca si maestri tenisului s-au simtit bine in compania noastra fiindca simt ca ii iubim, si ei au nevoie de un public cunoscator de tenis. Am vazut cum sunt tratati tenismeni in Germania, au galerie ca la fotbal. Le promit meseriasilor ca daca mai ne onoreaza cu prezenta vin cu vuvuzela in rucsac. Multumim.

Un turneu foarte foarte tare, cu jucatori foarte buni. Iar ceea ce am vazut dupa amiaza la idolii nostri Cazacu, Seni si ceilalti iti ramane in memorie ceva vreme de acum inainte. Sper sa ni se improspateze memoria cat mai des cu un astfel de tenis. Sunt sigur ca si maestri tenisului s-au simtit bine in compania noastra fiindca simt ca ii iubim, si ei au nevoie de un public cunoscator de tenis. Am vazut cum sunt tratati tenismeni in Germania, au galerie ca la fotbal. Le promit meseriasilor ca daca mai ne onoreaza cu prezenta vin cu vuvuzela in rucsac. Multumim.
Daca aduci vuvuzela la tenis de masă inseamna ca nu esti cunoscator de tenis :p :D

Daca aduci vuvuzela la tenis de masă inseamna ca nu esti cunoscator de tenis :p :D
Mihai, nu te mai repezi ca atunci cand o dai in fileu. Nu am spus ca o sa si suflu in ea, doar le-o arat si ma fac ca suflu, efectul este acelasi ca si atunci cand sufli, imaginatia lucreaza. Acum sper sa te fi convins ca merit sa raman in categoria celor care stiu tenis, iar daca nici acum nu esti convins o sa te pun pe tine sa sufli in ea.:D:crazy::rolleyes:

Back
Sus