Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Domnul Ciky a castigat cu 3-2 cu Veris...si a ocupat locul 3...pierzand in semifinala si un alt rezultat Bokor cu Loghin a fost 3-2...nu conteaza tot am pierdut
- FELICITARI TUTUROR CASTIGATORILOR SI TUTUROR PARTICIPANTILOR
- Astazi AMATURUL a fost in zi de sarbatoare asa ca toti participantii au castigat ceva intrun fel
- FELICITARI MAXIME TUTUROR CELOR DIN CONDUCEREA AMATUR INDIFERENT DE FUNCTIA PE CARE O OCUPA - COORDONATORI, ORGANIZATORI etc. PENTRU EFORTUL DEPUS CA ASTAZI PRIN ACEST MARATON AL TURNEELOR "B" SIMULTANE IN TOATA TARA AMATURUL SA FIE IN SARBATOARE
- Cu mult drag astept sa ne vedem la urmatoarele turnee
Eu, Bogdan Butnar am avut 2 victorii in grupele inferioare (apare o mica eroare).
Nu conteaza prea mult, oricum nu m-am calificat, asa mai mult pentru exactitatea informatiilor.
Eu, Bogdan Butnar am avut 2 victorii in grupele inferioare (apare o mica eroare).
Nu conteaza prea mult, oricum nu m-am calificat, asa mai mult pentru exactitatea informatiilor.
Scorul este inversat cu pozitia 8 (SZELES IOAN).
Rezultatul a fost trecut pe o alta foaie, sa-i spun intermediara, si probabil s-a comis eroarea la trecerea pe foaia oficiala.