AmaTur: Turneu B+ Turneu B+ "WTTD - AmaTur România", Cristian Sibiu - Joi 06.04.2017

Podium :

Locul 1 : Govoreanu Florin - Cisnadie

Locul 2 : Barac Marius -Sibiu

Locul 3 : Kromek Iulian -Cugir

Locul 4 : Cristea Virgil -Cugir

Clasamentul general o sa-l rog pe Adonis sa ma ajute,ca si pana acum..

Tin sa multumesc in numele gazdelor pentru sportivitate,calitate si prezenta tuturor musafirilor de astazi..Multumim Amatur pentru prilejul oferit,premiile acordate si suport..Multumesc Adonis pentru efort, Marius Barac si Florin Govoreanu pentru sprijin tehnic la eliminatorii, dlui profesor Nicu Pampu pentru spirit si indrumare. Musai sa multumesc si consatenilor mei, atati cati au incaput azi in sala,sper sa fim din ce in ce mai multi in viitor..La multi ani tuturor iubitorilor acestui sport !

Grupe Inferioare

Grupe_Inferioare.jpg

https://postimg.cc/image/q7v020zfp/

Ultima editare:
Clasament
WTTD

Turneu - B - Cristian Sibiu - Toate Categoriile - 06.04.2017
"Locurile
Nume prenume - Localitatea"

LOCUL 1
Govoreanu Florin - Cisnadie

LOCUL 2
Cristea Virgil - Cugir

LOCURILE 3 - 4
Barac Marius - Sibiu
Kromek Iulian - Cugir

LOCURILE 5 - 8
Barbulescu Dan - Sibiu
Groza Alexandru - Cisnadie
Bucur Dan - Cisnadie
Ciobanu Cosmin - Cristian SB

LOCURILE 9 - 16
Chivu Adrian - Sibiu
Somlea Darian - Cisnadie
Anton Calin - Sibiu
Manzat Mircea - Saliste
Haran Alexandru - Sibiu
Somlea Codrin - Cisnadie
Manitiu Florin - Sibiu
Todarcea Ioan - Sibiu

LOCURILE 17 - 24
Piloiu Camelia - Cristian SB
Govoreanu Cendana - Cisnadie
Kondort Dan - Sibiu
Cercea Rares - Cisnadie
Botoroaga Radu - Gura Raului
Bucur Marian - Cristian SB
Dragomir Ioan - Cristian SB
Mailat Nicolae - Gura Raului

LOCURILE 25 - 30 -- Grupe Inf. 1 vic.
Dutu Ioan - Gura Raului
Suciu Nicu - Cisnadie
Contiu Vasile - Cristian SB
Todarcea Ioan S - Cristian SB
Luca Florian - Gura Raului
Presecan Lucian - Cristian SB

LOCURILE 31 - 36 -- Grupe Inf. 0 vic.
Dragomir Adelina - Sibiu
Bunescu Diana - Gura Raului
Dragoi Andreea - Cristian SB
Chirila Cristiana - Gura Raului
Dragomir Stelian - Cristian SB
Panduru Narcis - Cristian SB

Buna dimineata, in al doilea tur de eliminatori Manitiu Florin si Bucur Dan scorul este 3-2 in favoarea mea, eu am mers mai departe si am jucat cu Kromek Iulian scor 3-0. Multumesc.

Buna dimineata ,

Corect ,Florin Manitiu ! Mai sunt doua erori de transcriere ,eu am scanat foile originale ,scrise de mana, la ora aceea era normal sa mai fie si erori,efortul lui Adonis ramane urias..

Deci ,Adi ,te rog modifica urmatoarele scoruri:

- In eliminatorii : TODARCEA IOAN - CIOBANU COSMIN = 3 -0

- Semifinala : CRISTEA VIRGIL - BARAC MARIUS = 2 - 3.

Va urma si corectarea clasamentului de turneu, multumim tuturor inca o data!

Cu stima
Ioan Dragomir

Un turneu cu Suflet Mare!Multumesc si va doresc la cat mai multe....!

Eliminatorii Corectate
Eliminatorii.jpg

https://postimg.cc/image/kcxx2ayur/

Clasament
WTTD

Turneu - B - Cristian Sibiu - Toate Categoriile - 06.04.2017
"Locurile
Nume prenume - Localitatea"

LOCUL 1
Govoreanu Florin - Cisnadie

LOCUL 2
Barac Marius - Sibiu

LOCURILE 3 - 4
Kromek Iulian - Cugir
Cristea Virgil - Cugir

LOCURILE 5 - 8
Barbulescu Dan - Sibiu
Todarcea Ioan - Sibiu
Manitiu Florin - Sibiu
Groza Alexandru - Cisnadie

LOCURILE 9 - 16
Chivu Adrian - Sibiu
Manzat Mircea - Saliste
Anton Calin - Sibiu
Somlea Darian - Cisnadie
Haran Alexandru - Sibiu
Ciobanu Cosmin - Cristian SB
Bucur Dan - Cisnadie
Somlea Codrin - Cisnadie

LOCURILE 17 - 24
Piloiu Camelia - Cristian SB
Mailat Nicolae - Gura Raului
Kondort Dan - Sibiu
Botoroaga Radu - Gura Raului
Cercea Rares - Cisnadie
Bucur Marian - Cristian SB
Govoreanu Cendana - Cisnadie
Dragomir Ioan - Cristian SB

LOCURILE 25 - 30 -- Grupe Inf. 1 vic.
Dutu Ioan - Gura Raului
Suciu Nicu - Cisnadie
Contiu Vasile - Cristian SB
Todarcea Ioan S - Cristian SB
Luca Florian - Gura Raului
Presecan Lucian - Cristian SB

LOCURILE 31 - 36 -- Grupe Inf. 0 vic.
Dragomir Adelina - Sibiu
Bunescu Diana - Gura Raului
Dragoi Andreea - Cristian SB
Chirila Cristiana - Gura Raului
Dragomir Stelian - Cristian SB
Panduru Narcis - Cristian SB

Barac Marius e pe locul 2.m-a învins in semifinala.

Virgile , mai corect era sa scrii - m-am batut singur in semifinale :eek: , sa ai 2-0 la seturi si 7-2 in setul 4 si sa nu mai ai rabdare si luciditate pe final , oare cine sa fie de vina :p . Oricum ai facut un joc foarte bun in turneu , sa bati pe Darian Somlea si pe Alex Groza in acelasi turneu nu e la indemana oricui . Felicitari si sunt sigur ca e doar o chestiune de timp prezenta ta intr-o finala de turneu .

Felicit organizatorii turneului dedicat WTTD 2017 ai micutei localitati Cristian, SB, ca au reusit sa atraga atata lume "buna" la acest "festival" mondial al tenisului de masa si au dus la bun sfarsit aceasta prima misiune de onoare. 👏👏👍👋

Felicit organizatorii turneului dedicat WTTD 2017 ai micutei localitati Cristian, SB, ca au reusit sa atraga atata lume "buna" la acest "festival" mondial al tenisului de masa si au dus la bun sfarsit aceasta prima misiune de onoare. 👏👏👍👋

A fost o placere deosebita,nu ne asteptam initial la asa prezenta selecta,mai ales ca sala Caminului Cultural nu are cele mai bune conditii..Am inceput la 17.00 fix, toti participantii au creat o atmosfera normala de concurs, efectiv se <<auzea mingea>> in sala, cum zice dl.profesor..Una- doua dispute pentru mingi pe cant au fost, rezolvate amiabil si rapid..In rest, eu am ramas cu impresia ca in timpul turneului nici nu e mare nevoie de organizator, fiecare joaca cat de corect poate, se scriu rezultatele corect, se folosesc la maximum mesele libere,desi am avut localnici de nivel tehnic mai scazut, sportivitatea amaturistilor le-a lasat o impresie excelenta ! Nu mai vorbesc de meciuri spectaculoase,au fost din plin..Atmosfera a fost permanent una de chef intre prieteni, asezonata cu un strop de tuica a lui Calin, apa de Cristian la dozator , vin din podgoriile vechi ale Cristianului adus de participanti inimosi (pacat ca nu am avut conditii propice,eram multi soferi...),fasolea de post si icrele pregatite de dl .profesor special pentru noi, consumate fara vesela , in holul bucatariei caminului...La orele 22.30 deja sala era libera,mesele stranse...Ca la Oscar, trebui sa multumesc inca o data conducerii Amatur, lui Adonis Filea, Marius Barac,Florin Govoreanu si tuturor pentru implicare..Remarc prestanta dlor Iulian Kromek si Virgil Cristea, au fost foarte pasionali ieri, le multumesc pentru efortul de a se deplasa din Cugir, tot respectul ! Mai am o singura remarca, ieri in jurul orelor 15.30 m-a sunat un tanar jucator, Adrian Chivu, din Sibiu, nu i-am putut promite un loc imediat, am avut doua absente si a reusit inscrierea..Am avut placerea sa vad inca un joc elegant , un sportiv pasionat si fair play,pentru mine a fost revelatia turneului, o sa mai auzim despre el...Un indiciu pentru frumusetea partidelor de ieri: ultima minge a finalei ,o lumanare a dlui Govoreanu, plina de backspin, a cazut aproape de fileu pe masa lui Marius Barac, si...normal, a revenit pe masa lui GOVO, neatinsa ! Da, cam asa se incheie o zi frumoasa !!!

Un turneu ca cel de la Cristian iti incarca bateriile morale pe o perioada lunga , iti aduce aminte de vremurile nostalgice ale inceputurilor noastre in tenis de masă fara ifose de vedete , unde calitatea meselor de joc a contat mai putin fata de masa unde era fasolea frecata de cea mai buna calitate , unde lumina slaba a fost amplificata de vinul minunat de Cristian , unde participantii mai mult sau mai putin rodati in competitii au dovedit ca omenia si buna dispozitie e mai importanta decat mandria si orgoliile nemasurate . Nu pot sa nu remarc pe acest impatimit al tenisului de masa care este IOAN DRAGOMIR si care s-a implicat foarte mult sa avem aceasta competitie si sa ne simtim bine , precum si o cunostinta noua , un profesor de inalta tinuta din toate punctele de vedere in persoana d-nului NICU PAMPU caruia ii multumim pentru tot ce a facut si speram ca va mai face :D , deci asteptam cu drag viitoare invitatii . Imaginile surprinse cu telefonul mobil au aceeasi calitate ca si infrastructura competitiei , dar sper sa arate ca a fost o intalnire de suflet mai mult decat binevenita si pe care o salutam cu stima si respect . MULTUMIM CRISTIAN !

Uite acolo tind sa ajung si ca jucator si ca organizator 👍 , pare a ne arata Ioan Dragomir in imaginea urmatoare :

Daca esti un om de aleasa calitate 👏 esti inconjurat peste tot de dragoste , tinerete si energii pozitive , asta ne da de inteles domn profesor Nicu Pampu :

O imagine de pus pe frigider :eek: cu jucatorul-fotograf si un mesaj al meu pentru draga mea sotie : stai linistita , sunt la tenis .

Acum sa te vad Ioane , care e poza turneului :p .

Ultima editare:
Multumesc mult pentru aprecieri,Marius ! Departe gandul de a fi organizator, am avut noroc cu multi oameni din jur, (de acord, e un noroc si sa te inconjori de oameni de calitate..)m-am bucurat sa intalnesc si romani fericiti !! Cu cat mai multi ,cu atat mai bine ! Dl.profesor Pampu le-a fost si diriginte domnisoarelor, dansul le-a pus paleta in mana,restul a depins numai de ele..Daca inca mai au pasiunea,scopul a fost atins ! Poza turneului ,la experienta ta si ochiul magic format, e clar, e cea dedicata sotiei, poti sa fii mandru, vei avea o sanatate de fier ,ambele sunt farmaciste !!

Astept inca poze si ,,pe surse,, si mai adaug.. Lumina a fost marea problema a salii, dar cu asa fețe luminate,cu zambate largi si binevoitoare se lumineaza situatia..
Multumesc pentru tot !

Pare tarzie postarea,dar nu e...Am avut o discutie amicala cu Govo,la Cristian, dl.profesor Pampu explica ce metoda are dansul pentru a perfectiona topspinul..fara robot ,inca nu are scoala din Cristian ,dar ,in curand va primi unul performant...Bicicleta..iata si dovada, sper s-o vada si Govo ...si merge si pe rever..

Back
Sus