O fo fain...pe bune si adevarat. A fost o zi frumoasa de sambata la noi in Severin,cand 14 iubitori ai tenisului de masa,oameni de calitate si caracter deosebit , au petrecut impreuna de la orele 9.00 pana la 16.30 socializand si jucand tenis de masă,desavarsind un concurs marcat de meciuri frumoase si puternic disputate pana in finala,care finala , avand ca finalisti cel mai bun aparator din oras{SECU VIRGIL } si cel mai bun si elegant atacant {NICU-iscusitul ...je suis..,he he he ...asta e...}...Salut prezenta printre participanti, a lui IONEL CHIOSEA din Tulcea ,un tip de barbat,deosebit....rusine acelora care joaca tenis de masă in aceasta sala saptamanal care puteau sa vina si n-au venit, nu neaparat sa joace, ,{ ma refer la 3 sau poate 4-- *POATEE* , doar pentru profesorul de sport de-acolo ,care stiu ca era oboist dupa in traseu lung,si-l inteleg, ...care au impresia ca stiu tenis daar ,mai mult cotcodacesc...de restul grupului, care l-am si sustinut cu logistica aici la sala ,cu mesele mele,pot spune ca sunt oameni deosebiti si care au fost angrenati azi in probleme de familie sau agrement astazi,incepand cu Dl Mihai ,Dl Boruga ,Lucian ,Adi , etc...stima Dl UNGUREANU...respect...}, rusine , stiind ca e angrenata toata ROMANIA in aceasta miscare mondiala a tenisului de masa......dupa concurs bineinteles am purces toti ,care cin-se-asemana- se-aduna, la multi mici cu multe beri...O FO FAIN ...faina zi pentru noi d-aci din Severin ce jucam tenis.
Multumesc lui Kralizec,prietenul meu ,pentru sprijinul acordat , merci Gusti Vijaiche si tuturor celor prezenti in sala care au jucat si celor care au venit sa priveasca.