Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Turneu B+ "WTTD - AmaTur România", Oradea PingPongMania - Joi 06.04.2017
AmaTur România și ITTF organizează - World Table Tennis Day 2017
LOCALITATEA: Oradea, Shopping City;
DATA: Joi 06 Aprilie 2017;
CATEGORII: Open/Amatori la grămadă;
ORA DE ÎNCEPERE:
18.00 - 18.30 ? validare înscrieri, la 18.45 încep meciurile;
SALA: PingPongMania;
INDICAȚII ACCES:
LOGISTICĂ: 8 mese Joola;
MINGILE OFICIALE ALE EVENIMENTULUI: Butterfly Three-Stars G40+;
TAXA: 20 lei Adulți,10 lei Copii sub 14 ani, fără taxă de afiliere;
Se asigură apă plată;
MATERIALE DE PREMIERE:
Pt. locurile 1?4 ? medalii + diplome AmaTur
MATERIALE PROMOȚIONALE:
Tricoul Oficial WTTD - AmaTur România: (aprox. 30-40% din numărul locurilor) sub formă de tombolă;
INSCRIEREA/RETRAGEREA PARTICIPANTILOR:
- pe forum sau telefonic;
- prioritatea la înscriere: primul venit, primul servit;
- ultima retragere miercuri 05.04.2017, ora 21,00;
- retragerile înainte de termen vor fi monitorizate: R1;
- retragerile după termen vor fi penalizate cu 2 puncte: R2;
- absenții vor fi penalizați cu 3 puncte N;
- organizatorii își rezervă dreptul de a refuza persoanele care au creat probleme referitoare la abateri regulamentare sau de natură a împiedica sub orice formă bunul mers al competiției
(atitudine necuviincioasă, nemotivați, retrageri multiple, etc.);
SISTEMUL DE JOC:
- Open/Amatori maxim 48 de participanți;
- La Open/Amatori participă la grămadă toate categoriile,
- Se joacă în sistemul cel mai bun din 5 seturi (3/5);
- Grupe inferioare de câte 6 jucători ? se califică 4;
- Capi de serie grupe inferioare ? conform MP;
- Grupe superioare de câte 4 jucători ? se califică primii 2;
- Capi de serie grupe superioare ? conform rezultate grupe inferioare;
- Tablou eliminatoriu de 16;
- Ordine favoriți eliminatorii ? conform număr de ordine grupe superioare.
- Locurile II se împart în două urne (partea inferioară, respectiv superioară a tabloului, astfel încât locurile 1 și 2 dintr-o grupă superioară să nu se întâlnească decât în finală) și vor fi trase la sorți;
ORGANIZATOR:
- Echipa PingPongMania, tel. 0770.162.822;
SUPORT TEHNIC:
- Marius Sferlea, tel. 0770.162.822;
[TABLE="width: 800"]
[TR]
[TD]SPONSOR OFICIAL:
IVAR,
www.ivar-group.com.ro
[/TD]
[TD]PARTENER:
Emi TT,
reprezentant Joola:
www.mesedetenis.ro;
[/TD]
[TD]PARTENER:
SC Androgir SRL,
reprezentant Xiom și Nittaku:
www.tenismasa.ro;
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OFICIAL BALL SUPPLIER:
SC Prosoft Management SRL,
reprezentant Butterfly:
www.tt-shop.ro;
[/TD]
[TD]PARTENER:
Viva Sport Shop,
reprezentant Yasaka:
www.vivasportshop.ro;
[/TD]
[TD]PARTENER:
SC TT.MGVSPORT SRL:
www.ttsport.ro;
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
P.S Am convenit cu toti jucatorii inca de la inceput ca cele 4 BYE-loc 1 in superioare sa fie acordate in functie de MP......!!!!!!pt ca este mai apropiat de valoarea jucatorului.....astfel Savu Cristian a primit bye in locul lui Birtalan Laszlo care prin victoria din sup impotriva lui Tic...chiar daca a ocupat loc 1 in grupa....nu a primit bye pt ca are un MP mai mic decat Savu-care are MP de elite....
Birtalan Laszlo stia acest lucru .....de la inceput .....iar dupa ce a pierdut fara drept de apel cu 3-0 in fata unui jucator cu MP de elite....respectiv Cotca Dacian ,.....s-a lamentat ca nu s-au dat bye-uri in ordinea grupelor superioare.Daca avea ceva de comentat trebuia sa vina inainte de a juca cu Dacian Cotca.....sunt sigur ca daca il batea pe acesta nu mai era frustrat.....In rest s-a tras la sorti....iar cel mai tanar dintre finalisti ...a castigat....fiind ....mai ..proaspat......![]()
P.S Am convenit cu toti jucatorii inca de la inceput ca cele 4 BYE-loc 1 in superioare sa fie acordate in functie de MP......!!!!!!pt ca este mai apropiat de valoarea jucatorului.....astfel Savu Cristian a primit bye in locul lui Birtalan Laszlo care prin victoria din sup impotriva lui Tic...chiar daca a ocupat loc 1 in grupa....nu a primit bye pt ca are un MP mai mic decat Savu-care are MP de elite....
Birtalan Laszlo stia acest lucru .....de la inceput .....iar dupa ce a pierdut fara drept de apel cu 3-0 in fata unui jucator cu MP de elite....respectiv Cotca Dacian ,.....s-a lamentat ca nu s-au dat bye-uri in ordinea grupelor superioare.Daca avea ceva de comentat trebuia sa vina inainte de a juca cu Dacian Cotca.....sunt sigur ca daca il batea pe acesta nu mai era frustrat.....In rest s-a tras la sorti....iar cel mai tanar dintre finalisti ...a castigat....fiind ....mai ..proaspat......![]()
Poate ne spui si noua
.....
...
PROVERB .......Nu te pune niciodata cu un frustrat-sau prost cum vreti sa-i spuneti...........te va aduce la nivelul lui si te va invinge.....!!!!!!!!...asa ca no coment....stim foarte bine cu cine avem de a face...........problema mare a mea este ca nu ma pot supara pe nimeni cu atat mai mult pe oameni care si-au pierdut mintile la...batranete....
...Atentie este un pamflet si orice persoana se exclude!!!!!!
Parerea mea e ca nu are rost sa umbrim desfasurarea unui concurs reusit cu ironii si pamfleturi, cu atat mai mult cu cat toti participantii au fost persoane mature si serioase. Pe de alta parte daca s-a stabilit la inceput un regulament, e bine sa il respecti, si atunci eviti orice discutii pro si contra, doar toata lumea a luat la cunostinta de el, cand s-a inscris la concurs. Chestia cu MP ul e cumva relativa, atata timp cat forma de moment a dovedit ca Dl. Birtalan a castigat grupa nr. 4, si atunci in momentul respectiv asta a fost realiatea, invingand un jucator cu un MP mai mare decat a dl. Savu. Daca in schimb, toti jucatorii calificati, de comun acord au stabilit sa modifice tabloul atunci iar nu ar trebui sa aiba nimeni nimic de comentat, desi eu revin la parerea mea, si anume ca daca respecti un regulament, nici Papa de la Roma, nu are ce comenta, cu atat mai mult un jucator.
In rest turneul a fost unul foarte reusit si toata lumea cred ca s-a simtit bine, atat invinsii (cum am fost si eu) cat si medaliatii.
PS. Fiecare partida are miza ei, si adversarii e normal sa fie ca doi lei intro cusca, care lupta pe viata si pe moarte, cand sunt de o parte si de alta a fileului, dar odata incheiata partida, e bine sa redevina prietenii buni din totdeauna.
...cum le spui tu Sorine.........nu le spune nimeni......
.......punct ochit punct lovit....
.......doar l-ai vazut pe Maimo-alias Savu C......
......ce disperat era....
...totul a fost bine.......cel care reclama castiga un meci cu Barlea Radu......nu se intampla nimic...
...adica nu vine la organizator sa reclame ceva ...se califica in primii opt.........incepe meciul pt semifinale cu Cotca D......iar nu se intampla nimic......adica nu vine nimeni sa reclame nimic........se termina meciul cu 3-0 pt Cotca D.......si ....incepe taifunul.......
.......acesta este desfasuratorul- evenimentului-....simpatic.....
....ma asteptam sa reclame si ca mingile is ..naspa....
...daca vrei sa reclami ceva o faci inainte......nu vreau sa joc pt ca........si atunci rediscutam problema........cu toti cei 12 calificati din superioare..........dar ce s-a intamplat mi se pare ceva premeditat...adica cineva te asteapta dupa colt sa-ti dea cu o .....coada de matura in cap.....
...ca el sa devina un erou.....
P.S ,,,/.....au fost si persoane imature...........plus cativa minori.....
.....dar seriosi sigur au fost toti jucatorii...
![]()