AmaTur: Turneu A Turneu București

pe acest ftp puteti gasi poze si de la ultimul concurs din 3 martie

ftp://82.78.42.214/
user : gti
parola : gti123

legat de concurs eu nu comentez nimic , ii las pe altii s-o faca , din punctul meu de vedere a iesit bine , cu timpul ne-am incadrat pina la urma , de sala am fost multumit , domnul Adrian ne-a asteptat in cea mai mare curatenie , mesele au fost curatate , sala la fel , la " bar " puteai gasi de toate. Pentru asta ii multumim .
Eforturi a facut si dl. Dragos Balanescu care a stat cu noi de la orele 16.00 pina la premiere lucru ptr. care ii multumim si dumnealui si care a incercat sa inteleaga cit mai bine aceasta miscare , fiind la prima ,dar nu ultima vizita de acest fel.
Participarea a fost mai numeroasa decit am crezut si am avut multi concurenti noi din diferite orase ( Pitești , Dimbovita , Ploiești ).Pe viitor inteleg ca o sa ne onoreze cu prezenta si Constanța.
Eu multumesc participantilor si isotitorilor acestora care au rezistat o zi intreaga in sala .

salutare..

Ma numesc Dragos, am participat si eu la turneul din 03.03.2007.
Cu toate k am iesit pe penultimul loc din grupa nu m-a deranjat deloc, mi-a placut foarte mult ca ceilalti jucatori din grupa mea au coborat la nivelul meu si am jucat foarte relaxat.
Felicitari organizatorilor.. toate cele bune

Salutari tuturor :!: Felicitari organizatorilor concursului din 3 Martie, care s-au straduit sa iasa cat mai bine. Din pacate trebuie sa spun ca a fost prea putin. Doar cinci mese pentru atat de multi participanti. Joc doua seturi scurte (iau bataie) si stau trei sferturi de ora pe tusa? As fi vrut sa joc mai mult si cu mai multi oponenti dar numarul de mese nu permitea asta. Nu se poate gasi o formula de preinchiriat o sala gen IDM cu cel putin 10 mese?
Multumesc pe aceasta cale si oponentilor din grupa mea care au avut o valoare foarte buna si au dat dovada de fairplay. 8)

Despre concursul de pe 3 martie de la București..

Despre concursul de pe 3 martie de la București..

Parerea mea este ca acest concurs a fost foarte bine organizat si ca regulamentul de joc a fost foarte bun (cu exceptia faptului ca s-a jucat 2 din 3 ; dar am inteles ca a fost stabilit asa deoarece eram foarte multi ).
Ceea ce nu mi-a placut...a fost faptul ca nu au fost fete ..mi-ar fi placut sa joc mai mult cu fete , deoarece , concursurile in general se tin intre doua persoane de acelasi sex..mai ales ca baietii am un stil mai dur de joc...
Mie una mi s-a intamplat ..l finala p tara de la Bistrița sa iau bataie de l o fata care abia stia sa tina paleta in mana..si sa bat campionul de l baieti...si asta numai din cauza ca sunt obisnuita sa joc cu baieti..si nu prea stiu "tacaneala" asta pe care ..deseori o intalnesc l fete..
In rest..abia ast urm concurs..

Pentru Eugen.

E ok. Da-mi un telefon sa vorbim si sa clarificam.

cu scuzele de rigoare pentru intarziere (nu mi-a updatat site-ul la timp cine trebuia)

clasamentul final:

Amatori:
locul 1
Opincaru Marius Piatra Neamț 30p
locul 2
Opincaru Marcel Piatra Neamț 25+3p
semifinalisti:
Apian Florin Bistrița 20+3p
Andrei Dan Piatra Neamț 20+3p
locurile 5-8
Mircea Valentin București 15+3p (organizator)
Iacob Claudiu Alesd 15+3p
Doba Vasile Pitești 15+3p
Sorohan Anca Cluj 15+3p
locurile 9-12
Pui Daniel Miercurea Ciuc 12+3p
Dumitru Marius București 12p
Dinu Gheorghe București 12p
Ilie Marian Targoviște 12+3p
locurile 13-16
Dinicescu Ion Pitești 10+3p
Lica Alexandra Targoviște 10+3p
Nicu Andrei Ploiești 10+3p