AmaTur: Turneu B Turneu cat B" Arad, 8.09.2012 open + amatori

Ma inscriu si eu, Doru Neamț la amatori - normal. Ca noroc ca am reusit sa aman problema mea pe mai tarziu, asa ca te poti baza si pe mine Bogdan.

Ala nu mai concureaza, nu stiu ce se intampla, la ultimul turneu au fost 28 de aradeni, acuma pauza, poate n-ar mai trebui sa fac turnee, lumea nu mai este asa interesata de concursuri cum erau acum un an

Ooo! Bine ai venit printre noi Nelu. Era si cazul sa-ti faci curaj, mai ales ca ai vazut ca avem si 3 din 5 in inferioare, de unde noi astia mai amatori (cei multi de fapt), mai greu trecem mai departe.

Iata si cei 3 finalisti ai acestui turneu felicitari pentru rezultate:clap:. A fost un turneu foarte reusit cu multe meciuri frumoase felicitari tuturor.

Iata si cei 3 finalisti ai acestui turneu felicitari pentru rezultate:clap:. A fost un turneu foarte reusit cu multe meciuri frumoase felicitari tuturor.
Daca Victor si Sorin sint obisnuiti sa pozeze cu medaliile, motiv pentru care merita toata admiratia noastra, pentru Razvi (daca nu ma insel), este prima. Asadar, felicitarile mele Razvane :clap: ...si sper sa urmeze cit mai multe.

Bravo baieti ! Vedeti ca v-ati descurcat si fara mine ?! :D
Imi pare rau ca nu am putut veni, dar aveam obligatia sa o duc pe mama la București si, cu ocazia asta, am dat o fuga la Topoloveni, dar data viitoare am sa vin negresit, chiar daca ar fi sa-mi ia din nou carnetul baietii veseli din Arad :D

Un concurs foarte reusit, mai ales ca am apucat sa ma incalzesc ca lumea in timpul meciului. Uite ca se poate si asa (cu trei din cinci in inf.). Felicitari Bogdan si multumiri din partea noastra, care trecem mai greu de grupele inferioare, ca ne-ai dat ocazia sa simtim jocul si adversarul mai bine.
In legatura cu participarea mai redusa, - ieri mi-a picat fisa - s-ar putea sa se datoreze si faptului ca turneul s-a tinut in zi de sarbatoare (Sfanta Marie Mica) si unii dintre jucatori (mai ales din alte localitati) or fi avut mai din timp alte programari/obligatii in ziua respectiva. Lasa ca la urmatoarele turnee in Arad, precis ca vom fi mai multi.

Back
Sus