AmaTur: Turneu S Turneu de Calificare Top Team GEWO, București - Sun Plaza, Piața Sudului - 20/21 Iunie 2026

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare
@Dan2 buna ziua, nu mi apare turneul special pe amatur, va rog rectificat

@Dan2 buna ziua, nu mi apare turneul special pe amatur, va rog rectificati.
Prietene,
Tu ai jucat o zi de tenis. Mie mi-au trebuit inca doua zile sa muncesc sa transcriu toate foile alea pe care tu le-ai completat pe jumatate. Abia am apucat sa le finalizez si sa le gresesc si tot nu sunt toate.
Dupa mine, se va ocupa un alt prieten care le preia, mai spune unde am gresit, ce sa mai completez, ce sa mai modific. Asa ca sa te gandesti ca ar fi tare bine daca iti vei vedea profilul complet la inceputul lunii viitoare, asa cum se cade unui turneu atat de complex si atat de frumos precum cel la care ai luat parte. Iti urez sa promovezi cat ma sus.

Domnule Dan,

Doar am crezut ca ati facut o omisiune, nimic altceva, altor colegi le a aparut si din acest motiv am scris. Va multumesc pentru munca depusa, intradevar nu sunt familiar cu efortul necesar si am facut o amarata de mentiune.

Ba chiar ma ocup cu automatizari la jobul de zi cu zi. Poate ne auzim candva si poate reusesc sa ajut comunitatea amatur pentru a micsora munca si timpul necesar imens pe care il pierd organizatorii.

Cu respect, un prieten

N-a aparut la nimeni, dar unii au fost la Cheile Gradistei care este tot AS.

Buna ziua!
Dacă unui jucător calificat la etapa finală de la Ploiești ii creste MP ul pentru o categorie superioară, poate rămâne în echipă??

Buna ziua!
Dacă unui jucător calificat la etapa finală de la Ploiești ii creste MP ul pentru o categorie superioară, poate rămâne în echipă??
Da, conform regulamentului, nu se iau in calcul cresterile/scaderile de MP pentru jucatorii care au jucat la turneele de calificare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus