Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
... am dori sa ne spuneti cum ajungem din gara mangalia pana la sala ...Bila a spus:-SALA: CENTRUL SPORTIV MANGALIA (Sala de sport a Liceului Teoretic "Callatis")
luati un taxi !jordach a spus:... am dori sa ne spuneti cum ajungem din gara mangalia pana la sala ...Bila a spus:-SALA: CENTRUL SPORTIV MANGALIA (Sala de sport a Liceului Teoretic "Callatis")
s-ar putea sa nu nimerim nici cu taxiul :lol:Vali Suta a spus:luati un taxi !jordach a spus:... am dori sa ne spuneti cum ajungem din gara mangalia pana la sala ...Bila a spus:-SALA: CENTRUL SPORTIV MANGALIA (Sala de sport a Liceului Teoretic "Callatis")![]()
Vali Suta a spus:luati un taxi !jordach a spus:... am dori sa ne spuneti cum ajungem din gara mangalia pana la sala ...Bila a spus:-SALA: CENTRUL SPORTIV MANGALIA (Sala de sport a Liceului Teoretic "Callatis")![]()
eu dau o sticla de whisky.......la vila argentina, dar nu pentru puncte, ci pentru ca implinesc 59 de ani.Dragomir Paul a spus:Anunt umanitar !!!...( rog " becisnicii " sa-l trateze cu maxima serozitate deoarece laringele meu depinde de oferta aceasta ) ...:
..."...- Donez puncte Amatur pentru una bucata halba bere rece. "...
Fie-va mila de un coleg aflat in mare suferinta si la rascrucea dintre dorinta, patima si resemnare !
Ajutati va rog din suflet si zeii tenisului va vor fi recunascatori pe deplin...
Donatorii vor fi total anonimi si mentionati in fiecare pomelnic spre aducere aminte... :lol:![]()