AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2017", Sfântu Gheorghe - 11.11.2017

Bozosan Petre avansați Sibiu m-am inscris si eu sunt la pagina 33,nu mă regăsesc pe lista finală

Grupele se vor face Sâmbătă dimineața la sală.
Validarea înscrierilor se face cel târziu la ora 9.30. Dacă cumva ?nt?rziați pe drum vă rugăm să sunați organizatorul tehnic responsabil pentru categoria din care faceți parte și să menționați ?nt?rzierea.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim călătorie plăcută!

Ultima editare:
Se retrage de la începători Vacariuc Mariana - Vatra Dornei, intră pe listă Govoreanu Cendana - Cisnadie

Suntem gata de plecare catre Turneu Final AmaTur 2017, Sfantu Gheorghe
Bagajele sunt facute, tricourile de campioni STIGA Table Tennis sunt pregatite.
Promotiile pentru maine sunt pregatite asa ca veniti pregatiti pentru innoirea garderobei cu tricouri YASAKA Table Tennis la pret promotional!
De asemenea va punem la dispozitie mai multe palete de test cu cele mai noi lemne si fețe aparute anul acesta.
Ne vedem in curand.🚐🛄🏓😎
PS: programul de astazi a fost scurtat pentru participarea la acest turneu, va asteptam la magazin incepand de Luni. Multumim pt intelegere

Sunt pe telefon de dimineață și poate sar eu peste pagina dar intreb: este și lista după MP la avansați și nu o vad eu?

Trimis de pe al meu PRA-LX1 folosind Tapatalk

Sunt pe telefon de dimineață și poate sar eu peste pagina dar intreb: este și lista după MP la avansați și nu o vad eu?

Nu ești singurul... :-)

Back
Sus