AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2017", Sfântu Gheorghe - 11.11.2017

"Buna seara, va rog sa ma inscrieti ptr turneul Final IONEL COCLEA, BRĂILA_AVANSATI.. MULȚUMESC!"

Nu-i nici o suparare.

Sint 150 de locuri din care 4 wildcard, lista de asteptare incepe de la 151, iar sumele alea de la elite si open sint generate automat numarand cati de la elite/open sint pe lista principala (cu tot cu wildcard) si cati sint in asteptare.

-----------------

elite: 92 + 9
open: 58 + 4

inseamna 92 respectiv 58 pe lista principala (total 150), iar 9 si 4 = in asteptare ...

Mi s-a parut util sa vedem raportul elite/open de pe cele doua liste.

Ultima editare:
Conform inscrierilor pana la aceasta ora,locurile alocate 150 probalitatea de distribuire ar fi ; elit 90 : open 60 .
Cerere/oferta,dar mai este timp si numarul de pe lista de asteptare se v-a mari.
Sa nu uitam in ultima saptamana vor mai fi si retrageri,pot interveni multi factori.
O zi buna tuturor.

O intrebare tehnica pentru organizatorii turneului final si anume daca punctele obtinute la turneele din data de 04.11 se iau in considerare pentru stabilirea listei participantilor la turneul final ??

Deja e anuntat ca nu se iau in calcul.

Adisorule, probabil ca tu ai fost informat prin alte mijloace gen telefonul fara fir, daca esti asa sigur ca nu se iau in considerare, eu nu am vazut nicaieri scris asa ceva, iar din anuntul turneului "" - prioritatea la înscriere: conform Clasament AmaTur la zi;"" probabil ca trebuia sa inteleg ca clasamentul la zi, e defapt la saptamana sau la 2 saptamani. Eu prin clasament la zi, intelegeam chiar clasament la zi, dar se pare ca m-am inselat.

Colcer nicolae toplita

open

Ultima editare de un moderator:
Adisorule, probabil ca tu ai fost informat prin alte mijloace gen telefonul fara fir, daca esti asa sigur ca nu se iau in considerare, eu nu am vazut nicaieri scris asa ceva, iar din anuntul turneului "" - prioritatea la înscriere: conform Clasament AmaTur la zi;"" probabil ca trebuia sa inteleg ca clasamentul la zi, e defapt la saptamana sau la 2 saptamani. Eu prin clasament la zi, intelegeam chiar clasament la zi, dar se pare ca m-am inselat.

Citeste linkul de mai jos si te edifici complet.
http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?1139-Clasament-AMATuR&p=378009&viewfull=1#post378009

Back
Sus