AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2017", Sfântu Gheorghe - 11.11.2017

Barsa Ioan, din Moinesti la Open.

Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk

Din Deva la Amatori:Postelnicu Mihai si Caraus Sorin

Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk

Domnule Filip, ce noroc pe capul tău, vei ieși pe locul 4 la începători fără nici o victorie, deoarece 4 ați mai rămas.

Cand se afiseaza lista finala cu participantii la competitie pe categorii de joc.DE CE acum aceasta intrebare.
Sa ne planificam timpul ,banii si cazare la confirmare

Turneu Final AmaTur 2017, Sfântu Gheorghe - 11.11.2017

Turneu Final AmaTur 2017, Sfantu Gheorghe - 11.11.2017

Open, de data asta.

Nu pot
N am loc asta e
Si sa am MP 12 nu mai joc la Open
Poate la Incepatori sau Elite
Avansati sau Open, nu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ultima editare:
Se retrage Leteanu Marius, din Bacău.

open, lista de asteptare

Ultima editare de un moderator:
Cu parere de rau sunt nevoit sa renunt la pingpong....pentru ....pingpong....:D........este prima data in ultimii 5 ani cand nu pot participa la Turneul final.....Motivul nu este unul secret.....:D.......este ...ultima isprava a Alesiei....care a castigat Top 12 Romania de la Constanța cu 11 victorii din 11.....!!!!!!!!In urma acestui rezultat Alesia a primit cateva invitatii de a participa la 3 stagii de pregatire,printre care si cantonamentul cu echipa nationala a Romaniei care va avea loc la Constanța in perioada 04-11.11.2017........iar eu din meseria de ...carator de cupe si diplome.....:D.....ma voi reprofila pe meseria de carator de palete si bagaje plus sofer.....:D
Doresc tuturor participantilor un turneu final PERFECT....MULT SUCCES!!!!!!!!!

Cu parere de rau sunt nevoit sa renunt la pingpong....pentru ....pingpong....:D........este prima data in ultimii 5 ani cand nu pot participa la Turneul final.....Motivul nu este unul secret.....:D.......este ...ultima isprava a Alesiei....care a castigat Top 12 Romania de la Constanța cu 11 victorii din 11.....!!!!!!!!In urma acestui rezultat Alesia a primit cateva invitatii de a participa la 3 stagii de pregatire,printre care si cantonamentul cu echipa nationala a Romaniei care va avea loc la Constanța in perioada 04-11.11.2017........iar eu din meseria de ...carator de cupe si diplome.....:D.....ma voi reprofila pe meseria de carator de palete si bagaje plus sofer.....:D
Doresc tuturor participantilor un turneu final PERFECT....MULT SUCCES!!!!!!!!!

Felicitari pentru Alesia!
Deacum tata urmeaza pe copil.
Succes in continuare!

Back
Sus