Atunci și la cei care întra ca jucători noi în echipe ar trebui să aibă media tot din primăvară .
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
MP-ul echipelor nu se schimba, nu pot fi alți favoriți în finala. Cei care au câștigat calificările sunt primii favoriți, urmați de cei de pe locurile 2 și asa mai departe.Bună ziua,
Am înțeles că MP-ul jucătorilor rămâne înghețat la valoarea din primăvară, dar cum rămâne cu MP-ul echipelor, având în vedere modificările realizate?
Mulțumesc!
Dacă au participat la Calificari, atunci vor avea media din martie, dacă nu au fost la calificări vor avea media de acum. Nu avem cum sa punem un jucător nou sa joace la Open dacă el are medie de Elite. Poate în intervalul martie-august a retrogradat intenționat la categoria inferioara.Atunci și la cei care întra ca jucători noi în echipe ar trebui să aibă media tot din primăvară .
Dar punctele pe care o sa le facem acum, se adauga la media de acum sau la cea din martie?Dacă au participat la Calificari, atunci vor avea media din martie, dacă nu au fost la calificări vor avea media de acum. Nu avem cum sa punem un jucător nou sa joace la Open dacă el are medie de Elite. Poate în intervalul martie-august a retrogradat intenționat la categoria inferioara.
Din ce am inteles, ele se adauga la punctajul pe care l-ai scos in martie. Pur si simplu o sa se inlocuiasca cel din martie si o sa conteze pentru luna octombrie, practic. Eu asa inteleg.Dar punctele pe care o sa le facem acum, se adauga la media de acum sau la cea din martie?
Ma refer, daca in martie aveam media 35 si cu o victorie sunt 36 de puncte pentru punctaj sau daca in momentul asta am media 40 si cu o victorie sunt 41 de puncte si mi se adauga la punctaj.Din ce am inteles, ele se adauga la punctajul pe care l-ai scos in martie. Pur si simplu o sa se inlocuiasca cel din martie si o sa conteze pentru luna octombrie, practic. Eu asa inteleg.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Gasita in topicul de regulament al turneuluiLa turneele A Special se aplică următoarele reguli:
- victorie în grupe și pe tabloul eliminatoriu principal: 1p
- victorie la dublu și pe tabloul secundar (dacă există): 0.5p
- punctajul jucătorului va fi egal cu MP din clasamentul folosit la turneu plus punctele câștigate
- se punctează și victoriile rezultate în urma unor w.o. sau bye
- nu se exclud de la calculul mediei punctajele cu 0v.
Turneul va apărea separat în grilă, colorat cu galben sau portocaliu ... mai studiem aici ... și va avea un bonus de 25% la punctele contând pentru clasament.
Turneul va fi punctat pentru luna apr,2025, iar jucătorii necalificați vor rămâne cu aceste puncte.
Jucătorilor care vor intra în faza finală li se vor recalcula punctele adunând noile victorii iar turneul va fi punctat pentru luna sep,2025.
In final un singur turneu Xiom va apărea în grila unui jucător ... Calificări - apr,2025 sau Final - sep,2025.