AmaTur: Turneu S TURNEU FINAL TOP TEAM XIOM - ECHIPE - LAZAREA 6/7.09.2025

se inscrie echipa Butterboys Arad...in urmatoarea componenta...Dobinda Alexandru...Dobinda Dinu..Milos Andrei..Milos Adrian

Bună dimineața!
Echipa kamarazi confirma prezenta, aștept sa vad dacă se recuperează un coleg din echipa dacă nu vom avea o schimbare!

FQczbwJ.md.jpg

FQczbwJ.md.jpg
Îmi cer scuze, unde este echipa - Topspin Drobeta Am câștigat turneu secundar la Topoloveni, ne-ati spus ca vom avea prioritate pe lista de așteptare, dar nici măcar nu apărem….
Clasament OPEN

1.

Strugurelu - Calarasi.jpg

Strugurelu - Calarasi
2.
PPSA3 - Bucuresti.jpg

PPSA3 - Bucuresti
3 -- 4
ACD - Prahova.jpg

ACD - Prahova
Gheparzii - Arges.jpg

Gheparzii - Arges
5 -- 8
Net Hitters - Bucuresti
Topsy Videle - Teleorman
Temerarii - Giurgiu
Spin Doctors - Bucuresti
9 -- 10
Venom - Dimbovita
Cavalerii TT - Arges

Primele 8 echipe s-au calificat direct, prioritate au echipele de pe locurile 9 si 10, urmate de echipele de pe tabloul secundar.

Mulțumesc pt. lista.
Din păcate nu are nici o logică ceea ce ați postat cel puțin la elite.
In primul rand incercati cu 1, 2, 3......nu cu 7,7,7......nu se prea înțelege...
In al doilea rând în anunțul turneului ați precizat că prima pe lista de așteptare va fi echipa unde au fost cele mai multe echipe înscrise. La elite acest lucru s-a întâmplat la Târgu-Mureș unde au fost 16 echipe.
In al treilea rând prima echipă scrisă de la Târgu-Mureș a luat locul 9 nicidecum locul 7(primul sub linie).
Multumesc de precizări, referitor la numerotare, este o logica care ne arată ce echipe sunt pe locul 7, 8 etc

Ultima editare:
Clasament OPEN

1.

Strugurelu - Calarasi
2.
PPSA3 - Bucuresti.jpg

PPSA3 - Bucuresti
3 -- 4
ACD - Prahova.jpg

ACD - Prahova
Gheparzii - Arges.jpg

Gheparzii - Arges
5 -- 8
Net Hitters - Bucuresti
Topsy Videle - Teleorman
Temerarii - Giurgiu
Spin Doctors - Bucuresti
9 -- 10
Venom - Dimbovita
Cavalerii TT - Arges

Primele 8 echipe s-au calificat direct, prioritate au echipele de pe locurile 9 si 10, urmate de echipele de pe tabloul secundar.

Clasament OPEN

1.

Strugurelu - Calarasi
2.
PPSA3 - Bucuresti.jpg

PPSA3 - Bucuresti
3 -- 4
ACD - Prahova.jpg

ACD - Prahova
Gheparzii - Arges.jpg

Gheparzii - Arges
5 -- 8
Net Hitters - Bucuresti
Topsy Videle - Teleorman
Temerarii - Giurgiu
Spin Doctors - Bucuresti
9 -- 10
Venom - Dimbovita
Cavalerii TT - Arges

Echipele necalificate au participat la turneul secundar, pentru a câștiga prioritatea, în contextul în care se v-a retrage vreo echipă din cele calificate. Cam așa au decurs lucrurile la Topoloveni.

FQEI3N9.md.jpg

Alte detalii inafara de ce am postat mai sus nu ne-ați dat. Nu mai văd rostul turneului secundar, organizat pentru echipele necalificate. Ne-am luptat degeaba, ca să avem surpriza ca nu apăream nici pe listele de așteptare. Scria clar ca se califica primele 8 echipe, nu ati specificat ca următoarele două au prioritate, pentru cele necalificate a avut loc turneul secundar stabilindu-se astfel prioritatea pe lista de așteptare. Vă urez succes în organizare, totodată le urez succes și participanților!

Alte detalii inafara de ce am postat mai sus nu ne-ați dat. Nu mai văd rostul turneului secundar, organizat pentru echipele necalificate. Ne-am luptat degeaba, ca să avem surpriza ca nu apăream nici pe listele de așteptare. Scria clar ca se califica primele 8 echipe, nu ati specificat ca următoarele două au prioritate, pentru cele necalificate a avut loc turneul secundar stabilindu-se astfel prioritatea pe lista de așteptare. Vă urez succes în organizare, totodată le urez succes și participanților!
Nu se știe cum vor decurge lucrurile în continuare, mai întâi sa așteptăm confirmările și cine știe, poate o sa prindeți loc.
Este logic ca echipele clasate înaintea celor de pe tabelul de consolare sa aibă prioritate. Turneele de consolare au avut loc pentru a se face un clasament final cât mai corect, nu aduc obligatoriu și calificarea, nu știu de unde ați luat această informație. Oricum, stați pe aproape, pe 24 august vom avea o imagine mai clara. 👍

Confirma prezenta echipa DINPONG Aiud care a fost formată din Dîrlea Ioan, Sîrbu Nicolae și Butură Vasile. Acum va intra și Dranca David

Back
Sus