AmaTur: Turneu S TURNEU FINAL TOP TEAM XIOM - echipe - Lăzarea 6/7.09.2025 (11 Cititori)

Bună ziua!
Se alătură echipei Șomuz 2, jucătorul Dascălu Mihnea Stefan.
din pacate, Dascalu Mihnea Stefan nu are drept de joc la acest joc (nu are cele 3 turnee minime intre martie 2024 si martie 2025). Scriu aici pentru ca si ceilalti organizatori sa cunoasca situatia.

Ultima editare:
Din acest paragraf eu asta înțeleg.
Aici nu zice nimic despre 3 turnee obligatorii.
Se referă strict la jucătorii care nu au participat la turneul de calificare.

Aveți dreptate când spuneți ca acel paragraf nu specifică de toți jucătorii ci doar de cei care se transfera. În fapt acela este punctul 3.1 care este subpunctul art. 3 care este principal. La punctul 3 scrie foarte clar :
"3 .Participanții la competiție
Competiția se adresează jucătorilor de la categoriile Elite, Open, Avansați si Hobby. Pentru a fi înscris într-una din echipe, jucătorul trebuie sa fie înregistrat în clasamentul Amatur la zi cu minim 3 turnee individuale în perioada 1 martie 2024 – 1 martie 2025"
Asta înseamnă că se aplica tuturor jucatorilor indiferent ca au fost la calificări sau nu.
La punctul 3.1 care este completarea punctului 3, în momentul în care aduc în discuție jucătorii care se transfera, mai specific odată ca trebuie sa aibă minim 3 turnee, atâta tot.
Sper ca v-am lămurit. Mulțumesc de atenționare ! Am observat cu ocazia asta ca s-a strecurat și o greșeală gramaticala (3.2 în loc de 3)🙃

Ultima editare:
Ierbarii furiosi Oradea si TO'SPYN (Open) nu pot participa, chiar daca ar prinde loc.

Echipa Gheparzii - Open
Căpitan - Runceanu David
Boștinaru Filip
Ciobanu Adrian nu poate participa (motive medicale)
Dar joacă VASILOIU ȘTEFAN - PITEȘTI

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus