AmaTur: Turneu A Turneu inaugural Buhusi,jud Bacau, sambata 29.04.2023

Chiriac Petru, Roman : doresc să mă retrag de pe lista pentru Open și să mă înscriu la categoria Avansați, dacă se poate.

Chiriac Petru, Roman : doresc să mă retrag de pe lista pentru Open și să mă înscriu la categoria Avansați, dacă se poate.

Sigur se poate, dar veti trece pe lista de asteptare la avansati asa ca vog sa decideti in consecinta.Astept raspunsul dumneavoastră.

Din Marasesti Mihai Buruiana open, din Tecuci Tirdea Ionut , Manea Dorinel, avansati

Se înscriu Bilț Cătălin și Bilț Cristian din Suceava,la categoria Open.

Multumesc!

Va rog confirmati dorinta dumneavoastra cat mai curand posibil : ramineti inscris la open sau treceti pe lista de asteptarela avansati?Nu pot actualiza lista de inscrieri la avansati .

Bisoc Razvan, Sabaoani.. doresc sa ma retrag de la hobby si sa ma inscriu pe lista de asteptare la avansati, multumesc.

Va rog confirmati dorinta dumneavoastra cat mai curand posibil : ramineti inscris la open sau treceti pe lista de asteptarela avansati?Nu pot actualiza lista de inscrieri la avansati .

Cred că mesajul meu a fost destul de clar, totuși : doresc să particip la categoria avansați.

Back
Sus