Ghete Alexandru senior Luni la 23:24 #66 Buna ziua! Se inscriu urmatorii: Kovacs Dorel, Remetea Mare - Avansati Borcsi Jozsef, Timisoara - Avansati Blidariu Alin, Bucovat - Avansati Ghete Alexandru, Timisoara - Avansati Multumim!
Buna ziua! Se inscriu urmatorii: Kovacs Dorel, Remetea Mare - Avansati Borcsi Jozsef, Timisoara - Avansati Blidariu Alin, Bucovat - Avansati Ghete Alexandru, Timisoara - Avansati Multumim!
Ciocan Eduard boboc Ieri la 00:30 #75 Se înscriu următorii : Ciocan Eduard (Câmpia Turzii) - Hobby Trăistaru Adrian (Câmpia Turzii) - Hobby
Se înscriu următorii : Ciocan Eduard (Câmpia Turzii) - Hobby Trăistaru Adrian (Câmpia Turzii) - Hobby
Ionuț Marian senior Ieri la 04:36 #77 Marian Ioan Marcu Cristian Vasiu Ștefan.....Avansați Alba Iulia Trimis de pe al meu SM-A426B folosind Tapatalk
Marian Ioan Marcu Cristian Vasiu Ștefan.....Avansați Alba Iulia Trimis de pe al meu SM-A426B folosind Tapatalk
F fullop senior Ieri la 05:55 #78 Îs la servici ,dacă nu rezolv mă retrag din timp Fulop Attila Aiud open.Multumesc
Alex Crisan junior Ieri la 07:55 #80 Crișan Alexandru, Cluj-Napoca,Elite Repede Călin, Cluj-Napoca, Open