Turneu international la slobozia-a doua editie-3 si 4 ianuarie 2013

superdefense

senior
Scor reacție
106
In daaata de 3 si 4 ianuarie se va desfasura la Slobozia a doua editie a turneului international la care vor participa 8 jucatori foarte valorosi
1 ADRIAN CRISAN-17 mondial ROMANIA;2 GIONIS PANAGIOTIS-42 GRECIA;3 KARAKASEVIC ALEXANDAR-58 SERBIA;4 CALIN CREANGA-62 GRECIA;
5 ZORAN PRIMORAC-77 CROATIA;6 JEAN-MICHEL SAIVE-84 BELGIA;7 CONSTANTIN CIOTI-140 ROMANIA;8 ANDREI FILIMON-177 ROMANIA. Concursul se va desfasura pe echipe de cate 2,fiecare cu fiecare plus dublu.Va asteptam in numar cat mai mare la sala sporturilor din Slobozia. Sala se afla in incinta stadionului 1 Mai.

Eu as vedea urmatoarele perechi:
1. Crisan - Cioti
2. Filimon - Karakasevic
3. Creanga - Gionis
4. Primorac - Saive

Excelent, o idee f buna si din cate vad cu repetitie... Se poate afla programul celor 2 zile? Din pacate, eu voi fi de garda pe 3 ian, dar as incerca sa ajung pe 4...

Va fi o reprezentatie pe cinste, ca si anul trecut...poate mai spectaculos, dupa cum se anunta numele ce vor fi prezente.
Cei din Călărași vor fi cu siguranta prezenti ;)....
Felicitari organizatorilor, glorie participantilor si...multumiri spectatorilor.

TOP8.jpg

Vesti foarte bune pentru inceput de an.
Ar fi pacat sa pierdem un astfel de eveniment,totusi cei care nu pot asista direct se pot multumi cu ce se trasmite pe GSP/TV.

Va fi o reprezentatie pe cinste, ca si anul trecut...poate mai spectaculos, dupa cum se anunta numele ce vor fi prezente.
Cei din Călărași vor fi cu siguranta prezenti ;)....
Felicitari organizatorilor, glorie participantilor si...multumiri spectatorilor.

Ar fi pacat sa pierdem un asemenea spectacol fiind la doar 40min. de Slobozia;).
Cu siguranta vom fi acolo.
Multumim organizatorilor.

Vesti foarte bune pentru inceput de an.
Ar fi pacat sa pierdem un astfel de eveniment,totusi cei care nu pot asista direct se pot multumi cu ce se trasmite pe GSP/TV.
Poate stii si un program! Sa stiu dinainte si sa directionez din timp toata familia spre televizorul cel mic!!!

Frumoasa initiativa. Felicitari organizatorilor. Rog, daca se poate, sa mai postati si alte informatii legate de acest eveniment, cum ar fi ora de incepere, sistemul de desfasurare etc. Va multumesc anticipat.

turneul va incepe pe data de 3 ian. la ora 15,iar pe 4 ian.la ora 16. gsp va transmite live doar pe 4 ian. de la 17-21.

Salutare! Eu propun ca in locul lui Creanga sa vina BOACA de la Viva!!! (LOL).

Re: Turneu international la slobozia-a doua editie-3 si 4 ianuarie 2013

Vine Boaca, da' se uita :)

Imi puteti spune exact cum se va desfasura concursul pe durata celor doua zile? Vreau sa stiu daca cumva vineri ii mai pot vedea pe toti marii jucatori la masa de joc.
Daca este cineva dispus sa ne cuplam la "motorina" sa mearga maine la Slobozia, la concurs, ma poate contacta la tel 0722.506.820 Lucian. Maxim 3 persoane.

E un spectacol sa vezi 8 jucatori de elita mondiala la masa. Nu sunt multe ocazii sa-i vezi live. Felicitari organizatorilor si participantilor!!!

Back
Sus