Selectia naturala
cadet
deja istoria e scrisa
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Probabil si cind vrei sa incerci sa faci un punct la masa pui tot 'puncte-puncte'.selectia naturala a spus:1.....2...............5![]()
![]()
bogdan nitu a spus:Nu fac progrese am avut noroc ca adversarii mei nu au fost in forma. Pe parcursul turneului am avut placerea sa joc cu ambii semi-finalisti.![]()
Intr-o saptamana te ajunge la nr de mesajetycutz a spus:se primeste ceva pt posturi aiurea???
ca esti total aiurea fara suparare!!!
poate ai grasit forumu....nu-i nimic....caldura i mare.........
leordarares a spus:Intr-o saptamana te ajunge la nr de mesajetycutz a spus:se primeste ceva pt posturi aiurea???
ca esti total aiurea fara suparare!!!
poate ai grasit forumu....nu-i nimic....caldura i mare.........![]()
eu doar am ajutat organizatorul,nu m am ocupat de poze si altele....dar pot spune ca au fost 40 de participanti din iasi,bacau,piatra neamt,adjud,marasesti,tecuci,bucuresti,roman,m-ciuc,campulung mold si focsani cat despre fisele cu grupele o sa le posteze filo mai tz.NICOVALA CUGIR a spus:ma fratiilor am cerut niste poze de la Focșani sa vada lumea ce sa petrecut acolo,ca domnul (triumph ) tot timpul cere si el poze imediat,nici nu ne lasa sa respiram mai mult transpiram. Nu a fost nimeni pe acolo cu un aparat de foto,si vrem sa stim citi au participat ,niste meciuri bune daca a fost