AmaTur: Turneu A TURNEU la IASI-,,ASII PALETEI"-Memorialul CORNEL MACOVEI-24 noiembrie

Un turneu reusit sa speram ca va fi loc si de mai bine.SALUTARI nea GIGI sanatate lui nea VALCU ADRIAN ,si sa ne revedem curand .Pe cand clasamentul final .Va saluta cu drag MARCU.
In aceste fraze pe care le-am scris eu personal , s-a inteles cu totul si cu totul altceva,imi pare nespus de rau de felul cum s-a inteles si rog toate persoanele care m-au inteles gresit sa ma scuze .Asa ceva nu m-i sa intamplat niciodata dar asta este ,vorba romanului are dupa cum stim mai multe intelesuri si asa se pot rata prietenii.IMI PARE RAU SCUZE ORGANIZATORILOR DE LA IASI PENTRU AFIRMATIA,,CA SE PUTEA SI MAI BINE".Imi retrag aceste cuvinte care au fost puse unde nu trebuia cu inteles gresit.SCUZE.

Ultima editare:
Cel mai reușit turneu ieșean la care am participat, felicitari din inima organizatorilor! De asemenea, o mențiune speciala pentru turneul copiilor, care s-a desfașurat pe mai multe categorii de vârsta. Felicitari și sa ne revedem cât mai curând.

Clasamentul la open a fost afisat in primul post.
Clasamentul la Amatori - primii 32 (tabloul eliminatoriu) - afisat 27.11.2012, ora 18
Update 28.11.2012, ora 18.30: clasamentul final Amatori afisat in primul post
Urmeaza clasamentele la copii.

Ultima editare:
Back
Sus